De l'1 al 3 de maig

La Fira de Titelles de Lleida que vindrà

La Fira de Titelles de Lleida, que se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de maig de 2020, arriba a la seva 31a edició
titelles
photo_camera Periferia Teatro actuarà a la 31a edició de Fira de Titelles de Lleida

La Fira de Titelles de Lleida enguany celebrarà a 31a edició, i tindrà lloc els dies 1, 2 i 3 de maig.

Un total de 101 companyies catalanes, 113 companyies de l’Estat espanyol i 120 companyies de països estrangers han presentat els seus muntatges per a ser valorats i inclosos a la programació de la Fira.

Després del seu visionat, la Fira presenta un avançament del cartell. Como cada any, s’ha fet atenent criteris de qualitat, nivell artístic, innovació i connexió con els diferents públics.

4 NINHO

De les companyies catalanes presents a la Fira una serà Guillem Albà, que ens presentarà el seu darrer espectacle 'Calma!'. , una proposta basada en el clown, els titelles, el gest, les ombres i la música.

La companyia Matito presentarà 'La sirena hidràulica', un espectacle de titelles de guant que explica la història de Greta, una dona gran que cada dia va a cosir a la platja.

També es comptarà amb en David Espinosa i 'Una historia universal', Rauxa i 'La crisi de la imaginació', on els personatges creen situacions absurdes i poètiques; i 'Hamelí' dels lleidatans Xip Xap.

matito

Pel que fa a l’assistència de companyies de l’Estat espanyol, cal destacar Periferia Teatro que presentarà el seu espectacle 'Núvol Núvol'; i la 'Leyenda de Sally Jones', de Baychimo Teatro.

En el marc de les propostes internacionals, des de Portugal arriba Partículas elementares i 'O Ninho', un espectacle infantil inspirat en un dels poemes més senzills de l’escriptor Miguel Torga.

Els francesos Théâtre Mu, per la seva banda, interpretaran 'Bidouille Ex Machina', on la mecànica i la robòtica es donen la mà amb la manipulació de titelles.

comentaris