Del 23 d'octubre al 26 de novembre

Immanuel Wilkins, Steve Turre i Jesse Davis, caps de cartell del 29è Jazztardor

El concert inaugural se celebrarà al Castell del Remei en col·laboració amb el celler Cérvoles

Presentació del 29è Jazz Tardor. Fotografia: Ajuntament de Lleida.
photo_camera Presentació del 29è Jazztardor. Fotografia: Ajuntament de Lleida.

Tot a punt perquè les terres de Ponent acullin la 29a edició del Jazztardor, una trobada musical que comptarà amb la presència de figures consagrades, com Immanuel Wilkins; noms històrics, com el trombonista Steve Turre; clàssics moderns, com el saxofonista Jesse Davis; i figures emergents del panorama internacional, com Sara Dowling.

Formen el seu cartell 12 concerts en directe, que tindran lloc en set espais diferents

Entre les novetats d'aquesta edició, destaca la diversitat d’espais on se celebraran les actuacions. Es tracta del Cafè del Teatre, l’Orfeó Lleidatà, l’Antares, la sala 2 de l’Auditori Municipal Enric Granados, també tindrà lloc un espectacle itinerant i un macroconcert en la Bohème (taller de Rous Laveda).

Quant al concert inaugural, aquest tindrà lloc el diumenge 23 d'octubre al Castell del Remei, que anirà de la mà de Jesse Davis Quartet.

Al llarg del mes de novembre, es podran gaudir de la resta de concerts. El següent tindrà lloc al Pub Antares, el 3 de novembre, amb una Jam Session dirigida pel saxofonista Toni Solà; el 4 de novembre, l'activitat es traslladarà a l'Espai Orfeó amb Frayssinet-Gonzalez Swing Trio i Carles Juste 'Beethoven'. El dia 5, el Casal de Cervera acollirà l'actuació de Jazz Pretenders. 

L'11 de novembre, el Cafè del Teatre acollirà el talent del consagrat Immanuel Wilkins, i l'endemà, a Sara Dowling. El diumenge 13 de novembre serà el torn de l'actuació d'en Jordi Mestre & Bogalosers, al Pub Antares.

El dijous 17 de novembre tindrà lloc una doble sessió musical al voltant del Jazztardor. El Centre d'Art Creatiu La Boheme by Laveda acollirà 'Love. Viaje sonoro a través del amor', de José Luíz Gutiérrez; i el Pub Antares acollirà una segona Jam Session a càrrec de Solà. El 18 de novembre, novament el cicle es traslladarà al Cafè del Teatre amb el concert d'Steve Turre Sextet.

El dijous 24 de novembre, l'Auditori Municipal Enric Granados obrirà les portes a l'actuació de Vincent Herring & Joe Magnarelli Quintet 'Tribute to Lee Morgan', i posarà punt final a l'edició Ponent Dixie, el dissabte 26 de novembre, al Cafè del Teatre.

Comentaris
Més a La Panoràmica de Territoris