28.09.2022 |

DIES 15 I 16 D'OCTUBRE

Ja a la venta les entrades del Raimat Arts Festival

Les rodalies del Castell de Raymat reuniran els millors artistes actuals de música de cambra

Castell de Raimat
Castell de Raimat
Ja a la venta les entrades del Raimat Arts Festival

Amb l'arrencament de setembre també es dona el tret de sortida a la venda d'entrades del Raimat Arts Festival, un esdeveniment únic i pioner a l'Estat espanyol que té la intenció de transformar el territori ponentí a través de l'art.

Aquesta nova proposta musical i artística arribarà els dies 15 i 16 d'octubre i omplirà de talent els voltants del Castell de Raymat

El Raimat Arts Festival reunirà els millors artistes actuals de música de cambra, a més de celebrar la tradició vinícola de Raimat i el caràcter de la seva gastronomia local amb tallers familiars i degustacions de la zona.

Vinculat amb el prestigiós Festival Napa Valley de Califòrnia, el Raimat Arts Festival començarà el dissabte 15 d'octubre a les 18:30 als Cellers Raimat amb tastos de vi i el concert principal a càrrec del guitarrista Pablo Sáinz-Villegas, la soprano Serena Sáenz, la violoncel·lista Sophia Bacelar, i el violinista Francisco Fullana.

El Festival finalitzarà el diumenge 16 d'octubre a les 11:00 hores amb un esdeveniment adreçat a tota la família, Arts&Music, propostes de descobriment de l’entorn de manera innovadora i un petit concert, prenent com escenari Raimat Natura.

A més, durant la setmana del Raimat Arts Festival i la posterior a la finalització de l'esdeveniment, els xefs Joel Castanyé de la Boscana Restaurant; Xixo Castaño del Restaurant Malena; Gonzalo Ferreruela del Restaurant Ferreruela; i Jesús Gimena de L’Espurna Restaurant; protagonitzaran les primeres Jornades Gastronòmiques del Raimat Arts Festival.

El Raimat Arts Festival realça el triple impacte: ambiental, econòmic i social, demostrant que el progrés comunitari pot generar-se a través d'iniciatives sostenibles i culturals

L'objectiu a mitjà i llarg termini és aconseguir un Festival respectuós, positiu i enriquidor per a Lleida, a partir d'oferir productes de proximitat de proveïdors locals, potenciant l'economia local, fomentant la separació i minimització de residus i la conscienciació cap a un consum responsable.

Tots els beneficis que s'obtinguin en la primera edició del Festival aniran destinats a la formació de persones vulnerables i a projectes i activitats de la Fundació Comunitària Raimat Lleida.

Ja a la venta les entrades del Raimat Arts Festival
comentaris