2 d'abril

Joan Colomo presenta el nou 'Disc Trist' a l’Espai Orfeó

Onze cançons que ell mateix ha produït i enregistrat durant el 2020

Joan Colomo
photo_camera Joan Colomo

El músic i cantautor Joan Colomo arriba a l’Espai Orfeó el dissabte 2 d'abril, a les 20.30 hores, per presentar davant del públic el seu nou disc: 'Disc Trist.

Un treball configurat per onze cançons que ell mateix ha produït i enregistrat durant el 2020, mesclades per Santi Garcia a l’estudi Ultramarinos de Sant Feliu de Guíxols i masteritzat per Víctor Garcia a Ultramarinos Mastering

'Disc Trist' és un retrat dolç i amarg del desconcert vital que tots duem a dins, una càrrega i, alhora, una força motriu necessària per canviar un món que no entenem per conviure amb les nostres contradiccions i limitacions, i per exigir el dret a ser feliços malgrat tota la tristor.

L’artista expressa que volia publicar un disc alegre, així aquest nou treball està ple d’extrems oposats, de contradiccions que ens remouen, amb un missatge tant depriment com encoratjador, amarg i dolç. 

També la sonoritat conté pols oposats: una producció molt treballada, 100% pop, que sona a diva mainstream i a gravació Do It Yourself

Comentaris
Més a La Panoràmica de Territoris