Del 13 al 16 de juliol

L'Esbaiolat presenta una programació d'allò més internacional per a la seva 16a edició

Fins a set companyies internacionals estaran presents al festival d'arts escèniques al carrer i per a tots els públics d'Esterri d'Àneu, també es podrà gaudir de tallers, instal·lacions i activitats locals
Funció d'un espectacle durant l'Esbaiolat 2022 - Foto: Esbaiola't
photo_camera Funció d'un espectacle durant l'Esbaiolat 2022 - Foto: Esbaiola't

El Festival de Teatre a les Valls d'Àneu torna amb una 16a edició carregada de propostes, moltes d'elles internacional. La programació del festival d’arts escèniques al carrer i per a tots els públics d'Esterri d'Àneu compta set companyies d'altres països com son França, Irlanda, Bèlgica i Israel. Durant l'Esbaiolat també es podrà gaudir de tallers, instal·lacions i activitats locals. El festival se celebrarà del 13 al 16 de juliol a Esterri d'Àneu i les entrades es podran adquirir a partir del 15 de juny al seu portal web.

Funció d'un espectacle durant l'Esbaiolat 2022 - Foto: Esbaiolat
Funció d'un espectacle durant l'Esbaiolat 2022 - Foto: Esbaiola't

L'Esbaiola't està d'estrena

Aquest festival per a tots els públics comptarà amb l'estrena a escala nacional de quatre espectacles: 'Gaïa 2.0' de la companyia francesa Bahus, 'La Peur au Ventre' de la companyia francesa Toi d’Abord, 'Why not!' dels titellaires belgues Tof Theatre i destaca la posada en llarg de l'espectacle de circ 'Amal', produit per FiraTàrrega.

La Cia. Daromai de França estrenarà dos espectacles a Catalunya: 'Façade' i 'Caillasse'. De les produccions espanyoles subratllen les actuacions els madrilenys La Gata Japonesa amb 'Els viatges de Bowa', els logronyesos El Patio Teatro amb 'A Mano' i els mallorquins D'es Tro amb 'Poi'.

L'Esbaiolat comptarà amb 'Històries de paper' un espectacle inclusiu de la Fundació Alosa

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement