13 de novembre

L'Espai Orfeó torna a obrir les portes als espectacles de nadons

Els espectacles dirigits a infants de 0 a 3 anys busquen estimular la creativitat, la imaginació i els sentits dels més petits

Espectacle 'Mans' de la companyia Fes-t'ho com vulguis.
photo_camera Espectacle 'Mans' de la companyia Fes-t'ho com vulguis.

El diumenge 13 de novembre, en doble sessió (11.00 i 12.00 hores), l'Espai Nadons de l'Orfeó Lleidatà tornarà a oferir als infants de 0 a 3 anys, i a les seves famílies, un espectacle d'estimulació i creativitat.

Es tracta de 'Mans', una proposta visual de la companyia Fes-t'ho com vulguis plena d'imatges poètiques expressades amb diferents llenguatges.

'Mans' convida a desenvolupar la imaginació, a desvetllar sensibilitats estètiques, a introduir-se en el món del pallasso, a deixar-se embolcallar per la música, a fer un viatge a mons reals i a mons fantàstics

Tot l'espectacle neix i gira al voltant d'una idea: la capacitat d'imaginar i la capacitat de fer-ho realitat amb les nostres mans. El que veuran les famílies i els petits a l'espectacle està fet amb les mans, en viu i en directe. Amb materials senzills i propers als infants juguem, remenem, provem, descobrim i fem.

Comentaris