Lleida acull la seva primera lliga Leage of Legends, que es retransmetrà per Twitch

Es preveu que un miler de joves seguiran en viu i diàriament la retransmissió d’aquesta competició coorganitzada per la Paeria i Gamesports Lleida, la comunitat que encapçala els esports electrònics en català a Twitch

Imatge_cat_50873
photo_camera Les retransmissions es realitzaran de dilluns a dijous, entre les 18 i les 22 hores, a través del canal de Twitch de Gamesports Lleida.

La Paeria i Gamesports Lleida organitzen la primera lliga de League of Legends Wild Rift a Lleida. Es tracta de la versió mòbil de League of Legends, un dels esports electrònics més populars arreu del món. 

La primera fase de la competició, en què prendran part sis equips, ha començat aquest dilluns i s’allargarà fins el 20 de febrer. Acabada aquesta, i fins el 26 de febrer, els tres millors equips disputaran un play off que decidirà l’equip guanyador.

Els organitzadors esperen que un miler de joves es connectaran diàriament a les retransmissions del torneig, que es pot seguir a través del canal de Twitch de Gamesports Lleida

Les retransmissions es realitzaran de dilluns a dijous, entre les 18 i les 22 hores. Al llarg de les retransmissions, el públic pot comentar el desenvolupament del joc a través del chat.

Leage of Legends videojoc jocs jugador - Pexels

League of Legends, com a arreu del món, és líder en l’àmbit dels esports electrònics també a Catalunya, on compta amb un ecosistema que integra més de 200 jugadors. Les seves finals dels mundials, cada any, superen els rècords d’audiència a Twitch i a plataformes. 

Com a premi, tots els integrants del grup guanyador rebran un mòbil 5G i podran assistir al MWC Barcelona 2022

Gamesports Lleida encapçala els esports electrònics en català a Twitch. Els seus cofundadors són Noe Bosch i Francesc Flores.

comentaris