Del 26 al 29 d'agost

La nit de l'Aquelarre de Cervera es podrà seguir a través d'una retransmissió en directe

El dissabte 28 d'agost tindrà lloc l'espectacle principal de la trobada, així com el concert de la banda El Diluvi

Aquelarre de Cervera
photo_camera El Mascle Cabró i la Bruixa, protagonistes de l'Aquelarre de Cervera.

Del 26 al 29 d'agost tindrà a lloc una nova edició de l'Aquelarre de Cervera, una de les cites principals de la cultura popular a les terres de Ponent.

El cartell de l’Aquelarre de Cervera d’enguany és obra del dissenyador gràfic cerverí Roger Farré

Donades les circumstàncies excepcionals que vivim actualment, les activitats de l’Aquelarre 2021 es faran en un únic espai, cal Racó, i amb un aforament limitat de 320 persones, per poder complir amb la normativa vigent del Procicat.

Aquesta limitació de l’aforament ha fet que moltes persones s’hagin quedat sense entrades per les activitats de dissabte a la nit a l’Aquelarre. Per donar resposta a totes les persones que es van quedar sense entrada i també per arribar a tot el públic potencial de Cervera, les Terres de Lleida i arreu, la Paeria de Cervera ha arribat a una acord de col·laboració amb Lleida TV per a les retransmissions.

La Paeria de Cervera i Lleida TV han arribat a un acord per a la retransmissió de l’espectacle de l’Aquelarre i el concert d’El Diluvi, que es faran dissabte 28 d’agost, a partir de les 21.30 hores.

Aquests actes es podran veure en directe per Lleida TV i també per Internet, accedint a un enllaç que es trobarà a la pàgina web de la Paeria

Aquelarre de Cervera

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement