La nova edició de Circ-Picat comptarà amb 18 companyies

El festival d'Alpicat es celebrarà del 4 al 7 de juliol
El Circ-Picat d'Alpicat. Foto: Ajuntament d'Alpicat
photo_camera El Circ-Picat d'Alpicat. Foto: Ajuntament d'Alpicat

CircPicat-Festival de Circ i Arts en Viu d’Alpicat ha donat a conèixer la seva programació de cara a la seva edició número 11, que se celebrarà del 4 al 7 de juliol.

En aquesta ocasió, Circ Picat compta amb 18 companyies, 12 de les quals són catalanes, 2 de la resta de l'Estat espanyol (Aragó i Madrid) i 4 estrangeres (Argentina, Eslovènia, França i França-Suècia). Pel que fa a la presència lleidatana, estarà en mans de les companyies La Baldufa i Zum Zum Teatre, així com del grup musical Nasty Lovers. De la totalitat d’espectacles programats, només són de pagament els tres que es representen a La Unió, i a un preu únic de només tres euros.

Tot plegat en una programació pensada per a totes les edats, amb tallers, concerts i la taverna amb foodtrucks, és a dir, mantenint l’aposta dels darrers anys per les propostes de qualitat i per seguir sent un referent en el món del circ.

L’altra gran novetat de l’edició d’enguany de CircPicat és que, arran de les obres que s’estan executant a les pistes poliesportives, l’anomenat Espai Pista no estarà ubicat al lloc habitual, sinó al pàrquing del Parc del Graó. Així, els escenaris on es desenvoluparà Circ Picat seran, a més d’aquest reubicat Espai Pista, els espais Taverna, Roure, Molí i La Unió.

Quant a la venda d’entrades, les localitats per als espectacles de pagament es podran adquirir a la pàgina web www.alpicat.cat/entrades o des de l’App de l’Ajuntament. L’entrada que acredita l’accés es rebrà per correu electrònic en format PDF i caldrà mostrar-la a l’organització per accedir al recinte.

Pel que fa al cartell d’aquesta edició, és una creació del dissenyador alpicatí Ernest Casals i, sobre un fons negre, hi apareixen unes mans fent malabars amb unes boles blanques.

Comentaris