15.04.2021 |
Territoris.cat

DEL 30 DE GENER AL 9 DE FEBRER

Pagès Editors, present al festival BCNegra 2020

Ho farà amb tres autors de la col·lecció 'Lo Marraco Negre': David Marín, Gabriel Magalhaes i Sebastià Bennasar
BCNegra1
BCNegra
Pagès Editors, present al festival BCNegra 2020

Pagès Editors participarà en l'edició d'enguany del festival literari BCNegra amb tres autors de la seva col·lecció de novel·la policíaca i criminal, 'Lo Marraco Negre'.

Es tracta de David Marín, Gabriel Magalhaes i Sebastià Bennasar.

BCNegra tindrà lloc del 30 de gener al 9 de febrer

David Marín acaba de publicar 'Appeltown', una sorprenent novel·la negra protagonitzada pels veïns d'un barri d'immigrants lleidatans a Nova York, amb les seves màfies, els seus restaurants ètnics i fins i tot un sensacional aplec del Caragol. Aquest barri conviu a la novel·la amb la trobada d'un home mort al canal Segarra Garrigues que haurà de cobrir un periodista que aspira que això rellanci la seva carrera. 

Gabriel Magalhaes, un dels intel·lectuals més coneguts de Portugal, també conrea la novel·la negra amb 'Restaurant Caníbal', un establiment sinistre en plena ciutat de Porto. 

Sebastià Bennasar és el director de la col·lecció 'Lo Marraco Negre' des del 2018. L'escriptor presenta a Barcelona 'Un altre dia antic', una novel·la negra ambientada a Lisboa on ajunta la seva passió per la ciutat i un homenatge a Roberto Bolaño. 
Barcelona Negra

Pagès Editors, present al festival BCNegra 2020
comentaris