28.01.2022 |

28 NOVEMBRE

El cicle 'Petits Cinèfils: La màgia del primer cinema' arriba a CaixaForum Lleida

Aquest cicle de cinema per al públic familiar arrencarà amb la lprojecció 'Els pioners del cinema'

Petits Cinèfils:  La màgia del primer cinema
Petits Cinèfils: La màgia del primer cinema
El cicle 'Petits Cinèfils: La màgia del primer cinema' arriba a CaixaForum Lleida

CaixaForum Lleida inaugura el proper diumenge 28 de novembre, a les 12.00 hores, el  cicle de cinema 'Petits Cinèfils:  La màgia del primer cinema' amb la projecció 'El pioners del cinema'.

Aquest cicle de cinema prosseguirà continuarà els diumenges 5, 12 i 19 de desembre amb les produccions 'Els invents bojos del Sr. Manetes', 'Els meravellosos contes de Georges Mélies en color' i 'L’univers còmic de Harold Lloyd'

Coincidint amb l’estrena del cicle, el dia 28 de novembre es comptarà amb la presentació la comissària independent Alexandra Laudo. Laudo ha comissariat programes de videoart i audiovisuals en plataformes i espais diversos i fa molts anys que desenvolupa recursos educatius sobre cinema per a Modiband i escriu regularment sobre cultura contemporània en diversos mitjans de comunicació.

En les tres sessions restants un educador presentarà la pel·lícula i en proporcionarà les claus bàsiques i necessàries per interpretar-la i gaudir-ne. 

'Petits cinèfils' és un programa que forma part de la programació familiar de CaixaForum Lleida que contribueix a construir la mirada de l'espectador per gaudir del millor cinema amb una selecció curosa i variada de pel·lícules per iniciar els petits i també els adults en el món del cinema. 
 

El cicle 'Petits Cinèfils: La màgia del primer cinema' arriba a CaixaForum Lleida
comentaris