Pren forma l'Orquestra Infantil de les Terres de Lleida amb els primers 79 inscrits

Orquestra infantil Julià Carbonell de les Terres de Lleida al Teatre L'Amistat de Mollerussa (4)
photo_camera Orquestra infantil Julià Carbonell de les Terres de Lleida al Teatre L'Amistat de Mollerussa

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OJC), obria una nova edició del seu Projecte Pedagògic per a conformar la versió infantil de la formació instrumental. La crida destinada a i nenes estudiants de música de les Escoles de Música i Conservatoris de les poblacions de tota la demarcació de Lleida que tenen un nivell entre tercer de Grau Elemental i primer de Grau Professional, ha reunit enguany setanta-nou músics, dotze més que en l'anterior edició.

Orquestra infantil Julià Carbonell de les Terres de Lleida al Teatre L'Amistat de Mollerussa (3)L'Orquestra infantil Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OITLL), prenia forma aquest dissabte amb els primers assajos en el Teatre de l’Amistat de Mollerussa. La preparació de la formació instrumental continuarà el 22 de febrer a Les Borges Blanques, el 7 de març a Solsona i el 14 de març de Oliana, població on després d’una assaig, podrem veure aquesta formació infantil en concert. 

Orquestra infantil Julià Carbonell de les Terres de Lleida al Teatre L'Amistat de Mollerussa (1)En aquesta edició de 2020, l’OITLL proposa un repertori basat en Danses per a orquestra L’evolució de la dansa a través de la història amb un programa marcadament pedagògic amb obres des del Renaixement fins a l’actualitat, fent especial atenció a l’evolució de la dansa a través de la història.

L’Orquestra estarà dirigida per Albert Gumí, un dels directors amb més experiència en la formació de joves músics del nostre país. Es realitzaran parcials per seccions amb els  professors de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida.

   

comentaris