Quim Masferrer, el Ballet Contemporani i I-Nuits, a la programació de tardor de l'Amistat

La temporada del Teatre l'Amistat de Mollerussa compta amb 8 propostes heterogènies per a diferents públics amb la màgia, la música i la dansa com a protagonistes

ballet contemporani de Catalunya
photo_camera La dansa, la màgia i la música seran les protagonistes de la temorporada de tardor del Teatre l'Amistat - Foto: Ballet Contemporani de Catalunya

La Bona Gent del Teatre de Guerrilla amb Quim Masferrer al capdavant serà una de les propostes destacades de la nova temporada de tardor del Teatre L’Amistat, que aixecarà el teló el pròxim 3 d’octubre amb les Grans il·lusions de Xavi&Cris, els quals presentaran el seu espectacle de màgia.

Les actuacions de l’Orquestra Julià Carbonell (23 d’octubre) i de l’Orquestra de Cambra de la Catalunya Interior (7 de novembre), totes dues part de la programació de l’Associació de la Música de Mollerussa, seran també dos dels plats forts juntament amb l’espectacle de dansa Mu-Dansa Xoc Anti-Tempo, del Ballet Contemporani de Catalunya (14 de novembre). Altres propostes són el concert de Carlos Bujosa, l’intèrpret més ben valorat pel públic assistent al II Cicle de Joves Intèrprets de l’Associació de la Música (21 de novembre) i la presentació del primer EP d’estudi del grup del Pla d’Urgell I-Nuits, que porta per títol Em rebel·lo (4 de desembre). La programació es completa amb la presentació del llibre Cançons entre bancals, del mollerussenc Jordi Bonilla, on recull la història musical del Pla d’Urgell a través de les seves bandes (22 d’octubre). 

Tota la programació i les entrades són a la venda a www.teatrelamistat.com i també a taquilla dimecres, dijous i divendres de la setmana de les representacions de 6 a 8 de la tarda i dues hores abans de començar cada espectacle. Algunes reserves s'han de fer a través de www.musicamollerussa.cat.

Comentaris