S'han programat 13 concerts entre l'agost i l'octubre, a l'espai Biloba i al Turó de la Seu Vella

Sidonie, Mishima i Renaldo & Clara, a la primera edició del Lleida Music Festival

dimarts, 25 agost 2020 18:38
Gemma Aleman
Pla tres quarts de Clara Viñals durant l'actuació de Renaldo & Clara. Imatge del 25 d'agost del 2020. (Horitzontal)
photo_camera Clara Viñals durant l'actuació de Renaldo & Clara - Foto: Gemma Aleman

Sidonie, Mishima o Renaldo i Clara actuaran en la primera edició del Lleida Music Festival, que s'ha presentat aquest dilluns a la Seu Vella de Lleida. S'hi han programat 13 concerts que es faran entre l'agost i l'octubre a l'espai Biloba Open Air i a la plaça de la Sardana, al Turó de la Seu Vella. D'entre els artistes convidats, destaquen també Dvicio, Ana Mena o Nil Moliner, així com actuacions pensades per als més petits com Dàmaris Gelabert o Reggae per a Xics. Les entrades per als concerts es poden comprar a partir d'aquest dimarts a les dotze del migdia.

La Paeria col·labora amb la primera edició del Lleida Music Festival. L'alcaldessa accidental, Jordina Freixanet, ha presidit la presentació, acompanyada del regidor de de Joventut, Festes i Tradicions Regidor d'Esports i Activitat Física, Ignasi Amor, així com la directora artística del Festival, Laia Cubells.

Per fer possible aquest esdeveniment, l'organització també compta amb el suport de l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI), la Diputació de Lleida, la Generalitat de Catalunya, l'Institut d'Empreses Culturals (IEC), Nayper Mercedes Benz, Plusfresc, Bonöbo Grup, Schweppes i Europa FM

El Lleida Music Festival és una iniciativa encapçalada per la promotora musical Cal Sortir i compta amb el patrocini principal de Magna San Miguel, que emmarca aquesta esponsorització en la campanya Ciudades Magníficas que té l'objectiu de dinamitzar l'hostaleria i el comerç local. En aquest sentit, Freixanet ha destacat la complicitat i col·laboració público-privada en aquest tipus d'esdeveniments que reverteixen directament en benefici de la ciutat i aposten per Lleida com un referent cultural de primer ordre.

Cubells, per la seva banda, ha destacat que el Festival vol anar més enllà de la música i "ser un esdeveniment que aplegui i posi en valor totes les potencialitats de les Terres de Ponent, des de la gastronomia, l'art i el turisme de proximitat".13 concerts entre l'agost i l'octubre en dos escenaris

La primera edició del Lleida Music Festival compta amb la programació de 14 concerts entre l'agost i l'octubre, i no es descarta que se n'incorpori algun mes. Les actuacions es concentraran en dos escenaris,a la plaça de la Sardana del Turó de la Seu Vella i a l'Espai Biloba Open Air, que comptaran amb un 70% de l'aforament i venda anticipada d'entrades.

Comentaris