El primer cicle d'Arts en viu al tros

'Simbiosi' inaugura una programació que connecta persones, art i terra a la finca 'Lligams Orgànics'

Avui dissabte, el Joglars de la Bota inauguraran el cicle que pretén ser una oportunitat per reflexionar sobre la relació entre l'ésser humà i el seu entorn a través del prisma artístic

Foto: Cedida
photo_camera Avui dissabte 23 de març, el Joglars de la Bota inauguren la programació del 1r Cicle d'Arts en viu al tros, 'Simbiosi' - Foto: Cedida

SIMBIOSI; El poder de les Persones, les Arts i la Terra. És així com Anna Amigó i Sven Rock han batejat el 1r Cicle d’Arts en Viu que organitzen a la seva finca de Lligams Orgànics, a l’Espluga de Francolí.

Seguint l’objectiu principal del seu projecte, volen apropar la terra i els seus aliments a les persones, per tal de refer el lligam que es té entre natura, terra, persones i aliments. En aquesta ocasió, serà a través d’un prisma artístic.

De març a octubre es podran viure espectacles de circ, dansa, poesia, música i teatre d’ombres que s’entrellaçaran amb diferents aspectes del tros, com l’aigua, la natura o la biodiversitat, entre d’altres. La finalitat: reflexionar conjuntament sobre el què ens envolta, a través del llenguatge universal de l’art.

Anna Amigó i Sven Rock inauguren un innovador cicle d'arts en viu a la seva finca, oferint espectacles de circ, dansa, música i poesia que fusionen l'expressió artística amb els valors de la terra i la natura

Obriran el cicle aquest dissabte 23 de març els Joglars de la Bota, amb un espectacle de música i malabars. Els espectacles de dansa aniran a càrrec de la ballarina i actriu Irene Benavent i el grup de balls folk Folkatr3s.

Irene Bevavent actuarà al 1r Cicle Simbiosi de l'Espluga de Francolí - Foto: Cedida
El 27 d'abril es podrà gaudir de l'espectacle de dansa a càrrec d'Irene Benavent  - Foto: Cedida

Blanca Martínez serà l’encarregada de posar l’accent poètic al cicle, mentre que Mercè Framis ens transportarà cap al món màgic del teatre d’ombres. Tot i que la música serà present en la majoria d’espectacles, el plat fort serà el dia 29 de juny, 2n aniversari de Lligams Orgànics, quan Lídia Papió i el seu piano de cua es fusionaran per oferir al públic un Bany de Natura. Coincidint amb al Dia Internacional de l’Arpa, Anna Amigó tancarà el cicle d’espectacles el 19 d’octubre amb un concert dedicat a la dona i a la terra.

Tots els espectacles es realitzaran al terme de l’Espluga de Francolí i són aptes per a tots els públics.

Els detalls dels espectacles es poden consultar al web www.lligamsorganics.com i a instagram @lligamsorganics. Les entrades ja es poden adquirir via www.entrapolis.com.

Anna Amigó actuarà al 1r Cicle d''Arts en viu al tros' - Foto: Cedida
Anna Amigó tancarà el cicle d’espectacles el 19 d’octubre amb un concert dedicat a la dona i a la terra - Foto: Cedida.

Comentaris