Mollerussa reprèn l'activitat cultural amb el clàssic 'El Trencanous' de BCN City Ballet

El 4 de febrer el Teatre L'Amistat acollirà la gala solidària amb la Fundació Amics Joan Petit per recaptar fons per als projectes d’atenció als infants amb càncer

 

Cartell_Trencanous_Amistat

Mollerussa continua amb l’activitat cultural després de les festes amb el clàssic del ballet adaptat per a públic familiar “El Trencanous”, de la companyia BCN City Ballet, el diumenge dia 28 de gener a les 6 de la tarda. L’espectacle es caracteritza pel seu llenguatge modern i jove destinat a un públic ampli, que permet als ballarins mostrar el seu talent a l’escenari amb noves coreografies que es combinen amb les ja existents. Les entrades ja són a la venda i es poden comprar a taquilla i telemàticament a www.teatrelamistat.com.

IMG-20240116-WA0000

Així mateix, el pròxim 4 de febrer a les 5 de la tarda el Teatre L’Amistat acollirà la gala solidària amb la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer. Anirà a càrrec de l’actor i showman Nanu Ferrari amb un espectacle familiar d’animació i té per objectiu recaptar fons per als projectes que impulsa l’entitat. 

Cicle Gaudí amb la projecció de Creatura el pròxim 21 de gener al Centre Cultural

D’altra banda, el Centre Cultural acull el pròxim divendres 21 a dos quarts de nou del vespre la projecció de la pel·lícula Creatura, d’Elena Martín Gimeno, en la qual la protagonista comença un viatge entorn la seva educació sexual en la infància i l’adolescència i els tabús sobre el cos femení i el desig sexual. La projecció forma part del Cicle Gaudí, el circuit estable de cinema català, una xarxa en la qual un centenar de cinemes d’arreu de Catalunya ofereixen programació de cinema produït al Principat i del que el Centre Cultural de Mollerussa en forma part.

Exposició sobre el món casteller al Museu de Vestits de Paper fins el 9 de febrer

Cartell_A3_BastintAnhels_Generic_2023

D’altra banda, fins el 9 de febrer es pot visitar a la sala d’exposicions del Museu de Vestit de Paper la mostra Bastint anhels, del fotògraf Albert Nel·lo. Està formada per 45 fotografies en blanc i negre que volen ser un homenatge al món casteller i abans d’arribar a Mollerussa ha estat exposada a Tarragona, a Vilafranca del Penedès, a Valls, a Reus, Manresa o Torredembarra, entre altres localitats.

Comentaris