'Temps de llum' reactiva la programació de l'Espai Nadons de l'Orfeó lleidatà

L'Espai Nadons acull espectacles per a nadons de 0 a 3 anys amb un alt contingut artístic i multidisciplinari que busquen estimular la creativitat, la imaginació i els sentits dels més petits

'Temps de llum' de la companyia Clardelluna
photo_camera 'Temps de llum' de la companyia Clardelluna

L'espectacle 'Temps de llum', en una doble funció (11.00 i 12.00 hores), es podrà gaudir el pròxim diumenge 29 de maig a l'Espai Orfeó.

Una proposta de la companyia Clardelluna que empra els titelles i el teatre d'ombres i es basa en la pedagogia de la llum

És una experiència sensorial, adreçada a infants de 0 a 3 anys, que convida a somiar, pensar i sentir les estacions de l'any que ens permeten entendre la vida com un cicle on tot transita i es transforma. 

En ella, la Nina ens convida a fer un passeig per la tardor, on les fulles fan soroll i la pluja s'il·lumina, per deixar pas al fred de l'hivern, que ens permet entrar dintre el nostre cor i fer la metamorfosis primaveral. Amb ales de papallona fa volar la imaginació i viure la intensitat dels colors i de les llums fins a l'arribada de l'estiu, quan desplega les seves veles i ens porta a un mar en calma.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement