Torna la Caminada de Carenes: Descobreix la natura de l'Alta Ribagorça i el Pallars Jussà

La nova edició de la prova que uneix les poblacions de Tremp i el Pont de Suert tindrà lloc el 13 d'abril

Caminada de les Carenes - Foto: Jordi Peró
photo_camera Caminada de Carenes - Foto: Jordi Peró

L’Ajuntament de Tremp i de Pont de Suert, juntament amb el Centre Excursionista Alta Ribagorça, donen impuls a una nova edició de la Caminada de Carenes el dissabte 13 d’abril de 2024. Aquest esdeveniment, que ja s'ha convertit en una cita clau per als amants de la natura i la resistència, ofereix tres modalitats per explorar la bellesa del territori.

La caminada inclou les tres modalitats habituals: el recorregut llarg, que s'estén entre el Pont de Suert i Tremp, cobrint una distància de 52 kilòmetres; el recorregut mitjà, que connecta Adons i Tremp amb 28 kilòmetres de recorregut; i finalment, el recorregut curt que enllaça Gurp i Tremp, amb una distància de 9 kilòmetres.

La Caminada de Carenes és una activitat no competitiva que forma part del Circuit Català de Caminades de Resistència, adscrita a l’Àrea d’Excursionisme de la FEEC. A cada edició, aplega centenars de participants disposats a gaudir de la natura i de la superació personal.

Les inscripcions estaran obertes a partir del dilluns 12 de febrer fins al 10 d’abril i es poden realitzar a través del web www.inscripcions.cat

Caminada de les Carenes - Foto: Jordi Peiró
Caminada de les Carenes - Foto: Jordi Peró

 

Comentaris