28.01.2022 |

19 DE DESEMBRE

L'espectacle musical ‘Christmas & Hits’ tornarà al Teatre de la Llotja de Lleida

Enguany hi destaquen dues novetats principals: La incorporació al repertori grans èxits del mític músic Elton John, i la col·laboració del músic emergent Hoven, guanyador del Primer Concurs de Bandes Emergents de la Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran

‘Christmas & Hits’
‘Christmas & Hits’
L'espectacle musical ‘Christmas & Hits’ tornarà al Teatre de la Llotja de Lleida

'Christmas & Hits' del Cor de l’Orfeó Lleidatà s’ha convertit en un clàssic d’aquestes dates, i enguany torna amb força al Teatre de la Llotja de Lleida.

​L’espectacle nadalenc tindrà lloc el diumenge 19 de desembre a les 19.00 hores, i part de la recaptació anirà a benefici de La Marató de TV3, dedicada a la Salut Mental.

L’espectacle més exitós de l’Orfeó Lleidatà ha fet guadir a més de 7.000 espectadors a Lleida en set anys consecutius

'Christmas & Hits' arriba ple d’energia positiva i segueix revolucionant la música coral incorporant grans èxits del pop, rock i gòspel, sense oblidar les trencadores versions de clàssics nadalencs com 'Fum, fum, fum' i 'El noi de la mare'.

Enguany i com a novetat, incorpora al repertori grans èxits del mític músic Elton John.

Amb la voluntat  de donar suport als músics emergents del territori, aquest any l’espectacle comptarà amb la col·laboració del músic Hoven, guanyador del Primer Concurs de Bandes Emergents de la Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran

L’acompanyament instrumental anirà a càrrec de Josep Maria López a la bateria, Sixto Cámara al baix elèctric, Marc Canelles a la guitarra elèctrica i el mateix Pedro Pardo al piano.

A més, el dijous 2 de desembre, a les 20.00 hores, a l’Espai Orfeó, hi haurà un assaig general obert al públic, que pretén apropar la cultura i poder gaudir dels preparatius del ‘Christmas & Hits’. L’entrada és gratuïta amb reserva prèvia.

L'espectacle musical ‘Christmas & Hits’ tornarà al Teatre de la Llotja de Lleida
comentaris