08.12.2022 |
Territoris.cat

Tot a punt per una nova Biennal d'Art Leandre Cristòfol

Aquesta proposta cultural arriba a la seva 11a edició
leandre1
Tot a punt per una nova Biennal d'Art Leandre Cristòfol

El pròxim 27 d'octubre tindrà lloc la inauguració de l'11a Biennal d'Art Leandre Cristòfol al Centre d'Art la Panera de Lleida.

Durant la mateixa, que està prevista al voltant de les 12.00 hores, Ariadna Guiteras -amb Isamit Morales- realitzarà la performance 'Atrevidas hermanas, que en el tremendo castigo de desnudas dio pardas membranas'.

La Biennal apropa enguany les obres de Mercedes Azpilicueta, David Bestué, Lúa Coderch, Joana Escoval, Ariadna Guiteras, Iratxe Jaio & Klaas van Gorkum, Martin Llavaneras, Pere Llobera, La Más Bella, María Salgado, Mireia Sallarès i Daniel Steegmann Mangrané.

A cura de David Armengol, Cèlia del Diego i Julia Morandeira

Cada dos anys, la Biennal d'Art Leandre Cristòfol Centre d'Art la Panera de Lleida intenta establir una radiografia del present de l'art contemporani en una àrea d'influència més o menys àmplia, que s'estén des del sud de França fins al nord de l'Àfrica i des de Portugal fins a les costes mediterrànies.

I no ho fa pensant en aquells temes pertinents que seran capaços de sustentar la mostra, sinó que ho planteja des de la seva pròpia especificitat territorial: el context de Lleida, l'escena catalana i l'àmbit nacional.

Els tres eixos principals que en defineixen la identitat com a centre d'art i la seva contribució patrimonial a la col·lecció pública d'art contemporani de la ciutat.

leandre

Tot a punt per una nova Biennal d'Art Leandre Cristòfol
comentaris