Unió de Pagesos estrena a Bell-lloc la campanya 'Disfruita-la a l'estiu'

Es tracta d'una idea que fomenta el consum de fruita dolça entre els més petits

Campanya 'Disfruita-la a l'estiu'
photo_camera Campanya 'Disfruita-la a l'estiu'

Unió de Pagesos va inaugurar ahir dimecres 7 de juliol la campanya 'Disfruita-la a l'estiu', a l'escola Ramon Farrerons de Bell-lloc d'Urgell.

En ella hi ha participat més d'una trentena d'infants del casal municipal d'estiu, els quals han pogut gaudir d'una dolça degustació de cireres, pomes i albercocs. A més, cada infant s'ha endut, de record, la carmanyola del projecte

Al llarg d'aquest mes de juliol està previst que més de 400 nens i nenes de la Demarcació de Lleida, d'entre 4 i 12 anys, participin en la campanya 'Disfruita-la a l'estiu'.

Les sessions d'enguany van arrancar el dimarts 6 de juliol a Vilanova de Segrià i està previst que continuïn a Solsona, Gerb, la Torre de Capdella, Guissona, Fulleda i Verdú. Totes aquestes comptaran amb l'animació del grup infantil La Cremallera.

Aquest és el vuitè any en què es du a terme la campanya 'Disfruita-la a l'estiu', inclosa dins la iniciativa 'Disfruita-la', que des del  2005 ha atansat la fruita dolça a més de 6.000 infants de primària de tota Catalunya

Comentaris