28.11.2022 |

'Tenir cura de les persones, tenir cura de la terra’, nova campanya en defensa de la pagesia

La Diputació de Lleida dona suport a l'agricultura amb una nova campanya de difusió que es podrà veure a la televisió i a les xarxes socials

Cal garantir la producció d’aliments de proximitat ©JARC
Agricultura
'Tenir cura de les persones, tenir cura de la terra’, nova campanya en defensa de la pagesia

Ahir dilluns 19 de juliol, la Diputació de Lleida va presentar 'Tenir cura de les persones, tenir cura de la terra', una campanya en defensa de la pagesia.

Durant l’acte, es va projectar un vídeo amb les paraules enregistrades per Jordi Vidal, un dels pagesos protagonistes de les peces audiovisuals, i un altre de Marc Hierro, director i muntador de les peces de la campanya audiovisual.

Segons ha manifestat el president de la institució, Joan Talarn, “la Diputació demostra amb fets de manera reiterada i constant que el sector agrari és el motor que mou la societat lleidatana. De fet, a la nostra terra conreem talent, que és la màxima expressió del rendiment que li sabem treure al nostre entorn i la nostra forma de viure, esforçada i sempre pendent del cicle meteorològic i d’altres factors que incideixen sobre el resultat final de tanta feina feta al camp”.

'Tenir cura de les persones, tenir cura de la terra' es visualitzarà a la televisió i a les xarxes socials

La Diputació de Lleida ha donat diferents mostres de suport al món rural amb els ajuts que va donar la campanya passada al sector de la fruita de la plana de Lleida, per tal d’assegurar que els ajuntaments poguessin garantir als seus municipis una collita amb garanties donada la pandèmia sanitària. Així, Talarn ha afegit que “aquesta acció que presentem és també fruit d’entendre que havíem d’anar una mica més enllà, que havíem d’aportar un major coneixement de la realitat agrària a la societat en general, que als espais urbans massa vegades oblida tot el que li deu als seus orígens, al treball de conrear el camp”.

La campanya reivindica el paper de la pagesia, un sector que és alhora tradició, cultura i futur

'Tenir cura de les persones, tenir cura de la terra’, nova campanya en defensa de la pagesia
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement