La Granja Pifaré acull la 7a edició de la campanya 'Benvinguts a Pagès, La Festa'

Jornada formativa prèvia a la 7a edició de la campanya que posa en valor el patrimoni natural i agrari de les Terres de Ponent
Presentació de la jornada formativa a la Granja Pifarré, a l'Horta de Lleida ©AjLleida
photo_camera Presentació de la jornada formativa a la Granja Pifarré, a l'Horta de Lleida ©AjLleida

El tinent d'alcalde i president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, va participar en la presentació d'una jornada prèvia a la 7a edició de la campanya "Benvinguts a Pagès - La Festa" impulsada pel Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, a través de l'empresa pública PRODECA. L'acte es va fer a la Granja Pifarré -una de les empreses partícip del projecte- ubicada a l'Horta de Lleida. 

Cerdà va agrair a l'empresa PRODECA la seva aposta que connecta el sector agroalimentari català que vetlla per la projecció de les empreses i la sostenibilitat que les conforma. També va mencionar que "tant en el projecte de l'Operació 5 de Turisme Agrointel·ligent en el marc de l'Inno4Agro, com en el mateix Pla Estratègic de Turisme de Lleida s'està treballant contínuament en les pautes que puguin influir sobre la consciència agroalimentària i sobre les nostres capacitats amb les privilegiades condicions de desenvolupament que tenim a Lleida"

Les visites que organitza el projecte "Benvingut a Pagès - La Festa" a les explotacions són gratuïtes i es poden reservar prèviament al següent enllaç

Què és el projecte "Benvingut a Pagès - La Festa"?


És un gruix d'activitats que es realitzen en un cap de setmana, a la tardor, en què explotacions d'arreu de Catalunya ensenyen els camps, els ramats, els arbres, les barques o els obradors. Són dos dies únics per redescobrir on neix allò que es menja i conèixer de prop les persones que fan els aliments que arriben a casa. Una oportunitat per entrar en contacte amb el món agrari i rural, per viure una gran experiència i per omplir el rebost comprant directament a pagesos i productors. 

Comentaris