El Premi Ones Mediterrània reconeix la tasca del Centre d'Iniciatives Solidàries

Dins dels XVIII Premis Ones Mediterrània, ens han atorgat la Menció Especial del Jurat per la nostra intensa acció humanitària i de cooperació que realitzem des de l' inici en col·laboració amb el missioner Ángel Olaran, a Etiòpia. 

El Premi Ones mediterrània convoca i guardona projectes i trajectòries de persones o col·lectius que destaquen en la conservació, la defensa, el coneixement del medi ambient i la cultura solidària. Otorgat per un jurat qualificat i independent, aquest certamen estableix dues distincions: els reconeixements i els homenatges (nacionals i internacionals). Els seu lliurament reuneix des de fa 18 anys a Tarragona a representants socials i polítics del país i de tot el món.

Opten als reconeixements totes aquelles persones, col·lectius, entitats, empreses o institucions que, per iniciativa pròpia, a proposta d’altres o bé pel seguiment i valoració, poden ser distingits per la seva trajectòria en benefici i millora del medi ambient, la solidaritat, drets humans i desenvolupament social.

Dins dels XVIII Premis Ones Mediterrània, ens han atorgat la Menció Especial del Jurat per la nostra intensa acció humanitària i de cooperació que realitzem des de l'inici en col·laboració amb el missioner Ángel Olaran, a Etiòpia. Durant aquests anys s’ha permès escolaritzar molts infants orfes i desenvolupar diferents projectes productius basats en l’ecodesenvolupament, sumar un ampli llistat de feina i un calendari replet d’actuacions de sensibilització per mantenir i complementar la intensa tasca desenvolupada.

Es realitzarà el sopar de lliurament dels XVIII Premis Ones Mediterrània el proper dia 1 de juny de 2012 al Palau de Congressos de Tarragona, on hi assistiran l’Hble. Sr. Lluís Recoder, Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, l’Excm. Sr. Jordi Jané, Vicepresident del Congrés dels Diputats, l’Excm. Sr. Josep Fèlix Ballesteros, Alcalde de Tarragona, el I·lm. Sr. Josep Poblet, President de la Diputació de Tarragona, el Sr. Josep Andreu Figueras, President de l’Autoritat Portuària de Tarragona, el Sr. Ángel Juárez, President de Mare Terra Fundació Mediterrània, entre d’altres.

Més a Opinió