La Llar de Jubilats d'Alguaire i Natalia Ermakova revaliden premi als Vestits Paper de Mollerussa

Vestit de la Llar de Jubilats Joan Bañeres i Cateura d'Alguaire
photo_camera Vestit de la Llar de Jubilats Joan Bañeres i Cateura d'Alguaire

La Llar de Jubilats Joan Bañeres i Cateura d'Alguaire, i la modista dels Arcs Natalia Ermakova s'han adjudicat un any més els primers premis, en les categories d'Època i de Fantasia, respectivament, en el Concurs Nacional de Vestits de Paper de Mollerussa, que es va celebrar aquest dissabte al Teatre L'Amistat, en el marc de la gala que va conduir l'actriu i cantant Elisabeth Rodergas.

Guanyadors Vestits de Paper 2019L'acte va comptar també amb la presència de la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, a qui acompanyava l'alcalde Marc Solsona, el president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell Rafel Panadés, i el vicepresident de la Diputació de Lleida Jordi Latorre.

En la tercera de les categories, la dedicada a la moda actual el primer premi va recaure en la modista Anna Bonals de Balsareny, el vestit que va anomenar Albada. El segon premi l’aconseguia una habitual del certamen, la modista Josefina Xufré de Cerdanyola del Vallés, i trecer premi per Candida Pelerin d’Amposta.

Vestits Fantasia de Natalia ErmakovaNoves generacions que s’incorporen al certamen que van aconseguir un segon premi en la modalitat de Fantasia amb un increïble disseny que van anomenar La Torre de Galatea, amb inspiració Dalidiana creativa i fresca de les joves Maria Menéndez i Juncal Martínez, estudiants de l’Escola Epyco d’Oviedo.

En la modalitat d'època, un segon premi pel Pla d'Urgell, que la modista dels Arcs Natalia Ermakova sumava al seu llarg palmarès de creacions guanyadores del certamen mollerussenc. El tercer premi va recaure per la creació de Àngels Serrasolses de Vacarisses.

Premi moda actual a Anna BonalsEl certamen també convoca un premi destinat a joves menors de 30 anys que amb el nom d'Emergent's, que va néixer a la passada edició, amb l'objectiu de premiar la creativitat dels de les noves generacions, enguany el jurat ha premiat Maria Menéndez i Juncal Martínez, les joves que es presentaven en la categoria de moda actual amb una proposta fresca i creativa anomenada Lulita Pompon, dues estudiants de moda que també van col·locar una de les seves obres en el segon lloc de la modalitat de vestits de fantasia.

Premi Emergent's Maria Menéndez i Juncal MartínezEmergent's també premiava als millors complements, en aquest cas presentats en la modalitat de vestits de fantasia, que acompanyaven la creació que amb el nom de Fusión, presentava la modista d'Amposta Mireia Panisello.

Per la passarel·la de la 56a edició del Concurs de Vestits de Paper, van desfilar una setantena de vestits en tres modalitats, moda actual, fantasia, i època, procedents de Múrcia, Astúries, el País Basc així com d'indrets de Catalunya, que obtenen a premis en metàl·lic per valor de 15.000 euros.

Comentaris