Publireportatge

Visamat: "Casa teva és la inversió de la teva vida"

Aquesta empresa especialitzada en la construcció i les reformes es conforma d'un seguit de professionals capaços de transformar espais sencers i de donar l'aire que somiem a casa nostra 

Visamat és una empresa especialitzada en la construcció i les reformes, situada al Pla d'Urgell
photo_camera Visamat és una empresa especialitzada en la construcció i les reformes, situada al Pla d'Urgell

La construcció o reforma d'una casa és una de les inversions més importants de la nostra vida. Independentment de la seva magnitud, qualsevol canvi a una casa que tingui per objectiu renovar-la, tindrà un fort impacte més enllà de la seva vida material, un impacte positiu que marcarà la nostra vida quotidiana.

Amb aquesta idea naixia l'any 2013 l'aventura Visamat, una empresa que, com les grans idees que perduren, apareixia en un context de crisi que empenyia cap a l'esforç i la creativitat més agosarada.

Sota la premissa que la nostra casa és el nostre temple, aquesta empresa especialitzada en la construcció i les reformes es conforma avui d'un equip professional de vuit persones capaç de transformar espais sencers i de donar l'aire que somiem a casa nostra a través dels millors materials i de projectes fets a mida, adaptats a les nostres necessitats i a la nostra butxaca. 

Visamat està situada a la capital del Pla d'Urgell i és capitanejada per Antonio Visa, qui ja comptava prèviament amb una extensa experiència adquirida durant els trenta anys que va treballar en una empresa de l'àmbit, i qui no ha pogut deixar de formar-se al llarg de tot aquest temps en el camp dels materials, els productes i els acabats en la construcció, deixant-se fascinar per la innovació i les últimes tendències.

"Molta gent em deia que era una temeritat perquè estàvem en ple procés de recessió", diu Antonio recordant els inicis, sense oblidar "la il·lusió i l'entusiasme" que, malgrat els temors generalitzats, el van dur a consolidar aquesta empresa ràpidament per arribar a ser el que és avui

Com en una cuina on cada part és eficient i tot es troba en harmonia, l'equip es conforma d'un seguit de professionals que materialitzen les nostres idees i actuen com a assessors per demostrar-nos que, tot sovint, no es tracta de comptar amb un gran pressupost, sinó de confiar-lo a les mans adequades. 

visamat cuina interior botiga

La Maria, interiorista, dissenya els projectes i assessora directament els clients; la Montse, des del departament d'administració, porta la comptabilitat; la Sílvia, l'administració i l'assessorament comercial; el Ramon és cap de secció i s'encarrega dels muntatges; l'Òscar, del muntatge; en David és ajudant de muntador i magatzem; el Joan és instal·lador de mampares; i l'Antonio, com un cap de cuina a qui podràs trobar una mica a tot arreu, es mou entre el taller-magatzem, els muntatges i la botiga treballant perquè tot funcioni i els nous projectes s'ajustin al màxim als desitjos i necessitats dels clients.

És a través d'aquesta exigència i compromís com Visamat s'erigeix com empresa referent dels materials de construcció i reformes per banys, cuines, exteriors i interiors, i on mai no hi falten les últimes novetats de les millors marques, amb una àmplia gamma de preus i els dissenys més innovadors i eficients. Des de llars de foc a saunes, l'empresa posa a la nostra disposició tot allò necessari per fer de casa nostra el nostre espai preferit de tots, un lloc fet a mida: mobiliari de bany i de cuina, paviments interiors i exteriors per al terra i la paret, piscines, parquets, pedra interior i exterior, escales, portes, barbacoes, aixeteria, banyeres i plats de dutxa, mampares, complements i molt més. 

visamat lavabo interior botiga

La mateixa botiga ofereix un ampli espai expositiu que només és una mostra de tot el que poden oferir i que ens convida a passejar-nos-hi per descobrir les últimes novetats de què disposa la casa Visamat.

"El punt clau és l'experiència i el temps de formació dedicat a cadascuna de les tasques a realitzar", apunta Visa amb relació a cadascun dels experts de l'equip

"A més, treballem amb clients molt especialitzats, amb una dilatada experiència en cadascun dels àmbits", assegura referint-se a les diferents marques amb què col·laboren

Tot això, sumat al fet d'haver intervingut en moltes obres i d'haver atès tota mena de propostes, li dóna a aquest equip una solidesa única que finalment es reflecteix en els projectes duts a terme sobre el camp.

Visa ho resumeix ràpidament en un lema, una mena de fórmula màgica que signa el pacte de confiança que permetrà materialitzar el teu desig: "T'ho fem fàcil". A les seves xarxes (@visamatmollerussa a Instagram), on s'ha compartit algun cas real en què la transformació de l'espai és espectacular i el client ha expressat la seva gran satisfacció, hi trobem la prova que ho verifica: amb Visamat és possible.


logo-VisamatVisamat 

Avinguda del Canal, 8A

25230 Mollerussa

[email protected]

Tel. 973 801 035

Instagram: @visamatmollerussa

Comentaris