04.12.2022 |
Territoris.cat

Bell-lloc recupera la representació dels Pastorets desprès e cinc anys

L'Associació Cultural i Teatral 'Som els que som' va retre homenatge a l'obra El diari d'Ana Frank, en la commemoració dels 75 anys de la publicació, representant una adaptació personal que han titulat El diari franc de l'Anna

Els joves de la companyia Som els que som, de Bell-lloc
Els joves de la companyia Som els que som, de Bell-lloc
Bell-lloc recupera la representació dels Pastorets desprès e cinc anys

L'Associació Cultural i Teatral Som els que som de Bell-lloc, recupera aquest cap de setmana la representació de Els Pastorets Catalans, l'obra de Lluís Millà, que feia cinc anys que no es representava a la localitat del Pla d'Urgell.

La companyia prepara la tradicional representació nadalenca, incorporant un seguit de novetats i amb una escena final dels Mags d'Orient, poc habitual en aquesta obra.

Cartell Pastorets2016 (1)La representació tindrà lloc el dissabte 17 de desembre a les 9 de la nit i el diumenge 18 de desembre a les 6 de la tarda en la Sala de la Cultural.

Per altra banda, el col·lectiu cultural de Bell-lloc, ha volgut retre homenatge a l'obra d'Ana Frank, en la commemoració del 75 aniversari de la publicació del seu diari, preparant una adaptació d'aquesta, que han titulat El diari franc de l'Anna. Un espectacle que es va representar el passat cap de setmana amb motiu dels actes en suport a la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

El diari franc de l'Anna Bell-lloc 2Aquest projecte el va impulsar l'Associació de Dones Flor de Lis de Bell-lloc, quan preparava els actes per participar en la Marató de TV3. L'entitat de dones va pensar que una representació teatral seria una bona iniciativa per convocar els veïns en la causa solidària.

Amb El diari franc de l'Anna, la companyia va fusionar textos originals de l'obra (llegits per presentadors i presentadores dels Escala en Hi Fi que s'han organitzat aquests anys) i músiques de les diferents edicions de La Marató, que van donar com a resultat un espectacle que volia fer arribar al públic la idea que sempre val la pena perseverar en l'esforç, en el bé, en l'amor.

El diari franc de l'Anna Bell-lloc 6L'adaptació de la companyia, ve a ser una reflexió al voltant de la lluita per la superació dels obstacles que la mateixa vida ens obliga a afrontar. Tot plegat per arribar a ser feliços encara que sigui per uns instants. En definitiva, lliures.

El col·lectiu cultural de Bell-lloc, té la intenció de representar l'obra en diferents espais per així seguir fent arribar el mateix missatge i de pas, commemorar l'efemèride de l'esmentat diari, que ha estat traduït a més de 60 llengües i que és un text de referència literària.

Bell-lloc recupera la representació dels Pastorets desprès e cinc anys
comentaris