La Biblioteca de Mollerussa estrena dilluns dia 18 el seu nou horari d’obertura de matí i tarda

Suposa una ampliació del 48% més respecte de l’horari actual i dóna resposta a una vella reivindicació de molts usuaris

biblioteca hora conte pep gasulla
photo_camera Activitat de l'Hora del Conte a la instal·lació comarcal

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa començarà, el pròxim dilluns 18 de gener, el nou horari d’obertura matí i tarda, una mesura que contempla el Pla estratègic 2016-2020 amb l’objectiu que la ciutadania pugui gaudir d’aquest equipament durant més hores a la setmana i es puguin desenvolupar projectes que van més enllà del servei bibliotecari. 

Concretament la Biblioteca estarà a disposició dels usuaris, i pel que fa a la secció d'adults, de dimarts a divendres de 9.30 a 20 hores, dilluns de 16 a 20 hores i dissabtes de 10 a 13 hores. Pel que fa a la planta infantil, l'horari serà de dilluns a divendres de 16 a 20 hores i els dimecres, divendres i dissabte, també, de 10 a 13 hores.

És la primera biblioteca comarcal de tota la demarcació de Lleida que donarà un servei ininterromput

Aquesta modificació suposa una ampliació del 48% més respecte de l’horari actual i dóna resposta a una vella reivindicació de molts usuaris. Cal tenir en compte que aquesta instal·lació és la primera biblioteca comarcal de tota la demarcació de Lleida que donarà un servei ininterromput. Actualment només la Biblioteca de Lleida té aquest horari, però no és comarcal sinó provincial.

Per altra banda, aquest augment d’atenció horària és important per poder optimitzar encara més la gestió interna i, no solament mantenir les activitats actuals com el Municipi Lector o el Saló del Llibre Infantil i Juvenil, entre altres, sinó també endegar noves accions i implementar altres projectes adreçats a diferents col·lectius, segons fonts del centre.

comentaris