El Club Esportiu Patí Torregrossa es classifica pel Campionat d'Espanya

Les patinadores torregrossines han estat les millors classificades de Ponent i han obtingut el resultat més bo de la seva història en una final catalana, cosa que les classifica directament pel campionat estatal

Les patinadores del Club Esportiu Patí Torregrossa a Vic
photo_camera Les patinadores del Club Esportiu Patí Torregrossa a Vic

El grup Xou del Club Esportiu Patí Torregrossa amb la coreografia Broken s’ha consolidat com un dels millors equips de l’àmbit català en classificar-se en la 6a posició al campionat de Catalunya celebrat aquest cap de setmana a Vic. Després de guanyar el campionat provincial fa 15 dies a Alguaire, les patinadores han certificat la seva progressió i el bon moment de forma i han estat les millors classificades ponentines. Així mateix, aquesta classificació és la millor de la seva història en aquesta competició, ja que els dos anys anteriors van ocupar la 9a posició.

Club Patí Torregrossa 1Amb aquest bon resultat el Club Patí Torregrossa obté un bitllet directe per al campionat estatal que se celebrarà a finals de febrer a Vilanova i la Geltrú. Les patinadores components de l’equip han valorat el resultat com una gran recompensa després d’anys de feina i d’esforç,  i més tenint en compte que el nivell de la competició és elevadíssim i que algunes integrants de l’equip estan patint lesions importants que les han apartat de la pista.

La progressió del Club de Torregrossa en la modalitat de xous petits ha estat aclaparadora. En els últims tres anys, a banda dels campionats provincials i de Catalunya, el CEP Torregrossa va quedar 3r al Trofeu Copa Espanya de Vigo, 9è al campionat d’Espanya a Saragossa, 2n al Internacional Skate Trophy de Riccione (Itàlia), 6è al Trofeu “International de Patinage de Groupe 2015 de Castres (França) i 5è a la Copa de les Nacions que va tenir lloc a Lleida la tardor passada.

El Club torregrossí s’ha convertit ja en el referent del patinatge a la comarca i a la província. Tant és així que en aquest campionat de Catalunya, en la modalitat de xou petit, era l’únic club que ha presentat dos equips. A banda de la 6a posició, l’equip que presentava la coreografia Arítmia ha obtingut el 15è lloc al campionat de Catalunya, en la que era la seva primera participació en un torneig d’aquesta magnitud, després de quedar subcampiones provincials.

Comentaris