20.01.2022 |
Territoris.cat

Concert de Música per a Cobla, aquest divendres als jardins de la Casa Canal

Música de pel·lícula, balls vuitcentistes i sardanes, és la proposta de l'Agrupació Sardanista, la qual s'emmarcada dins el programa de Les 4 llunes

Concert de Música per a Cobla, aquest divendres als jardins de la Casa Canal

CARTELL CONCERT COBLA texteEls jardins de la Casa Canal acolliran aquest dissabte dia 29 de juliol a les 10 del vespre, el tradicional concert de Cobla organitzat per l’Agrupació Sardanista de Mollerussa. El concert, amb el suport de l'Ajuntament, s’emmarca dins de la programació de Les 4 llunes.

La formació musical Reus Jove, amb Esteve Molero com a director convidat, presenta un programa musical que inclourà la interpretació de tres sardanes i danses de gust vuitcentista, en una primera part de l'actuació, per continuar després amb obres que incorporen a la cobla altres instruments de percussió i harmonies pròpies del món del jazz. També interpretaran la banda sonora de la pel·lícula Fellini 8 i mig i una barreja de melodies populars molt conegudes del compositor Vicenç Bou revisades i harmonitzades per Esteve Molero.

D'altra banda, el pati de l’Escola de Música de Mollerussa acollirà el pròxim dijous 4 d’agost l’última de les Ballades a la fresca programades per a aquesta edició en el marc de Les 4 llunes d’estiu. La ballada tindrà lloc a 2/4 de 10 del vespre i comptarà amb la Cobla Lo Castell.

Concert de Música per a Cobla, aquest divendres als jardins de la Casa Canal
comentaris