30.11.2022 |
Territoris.cat

Detinguts dos veïns de Mollerussa per segon cop en quinze dies

Com a presumptes autors de dos robatoris amb força a l’interior de vehicle, un amb força a l’interior de domicili i un altre amb violència

Agents de la Policia Local de Mollerussa.
Imatge d'arxiu d'agents de la Policia Local de Mollerussa
Detinguts dos veïns de Mollerussa per segon cop en quinze dies

La Policia Local ha detingut dues vegades en 15 dies a dos veïns de Mollerussa A.O., de 23 anys, i P.O.L., de 21 anys, com a presumptes autors de dos robatoris amb força a l’interior de vehicle, un robatori amb força a l’interior de domicili i un robatori amb violència, segons fonts municipals.

La darrera detenció va tenir lloc aquest passat dimecres a primera hora de la tarda quan una patrulla va poder localitzar A.O. al carrer Mossèn Viladrich després de rebre l’avís d’un veí que sospitava que havia robat a l’interior d’un camió de repartiment estacionat davant d’un comerç de la zona, circumstàncies que van poder ser comprovades pels agents.

Es dóna el cas que el detingut tenia una ordre de recerca i detenció per haver participat dos dies abans en un robatori amb violència a un veí de Bellpuig al qual va robar, juntament amb P.O.L., un telèfon mòbil quan es trobava dormint a l’interior d’un vehicle al carrer Comerç. Després d’aquest robatori, P.O.L., va poder ser detingut al carrer Sant Jordi on estava esperant que A.O. sortís d’un domicili al qual havia accedit per robar a través d’una finestra oberta. No obstant això, la patrulla, quan es va personar al lloc després de ser avisada per un veí que va poder presenciar els fets, no va poder arrestar A.O., que ja havia fugit del lloc i no va poder ser localitzat fins dimecres després de robar al camió de repartiment.

Segons un comunicat de l'Ajuntament de la capital del Pla d'Urgell, es dóna la circumstància que els dos joves ja havien estat detinguts el passat 17 d’agost, amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra, per un robatori amb força a l’interior d’un vehicle estacionat en un pàrquing privat comunitari a l’avinguda de Les Garrigues.

Detinguts dos veïns de Mollerussa per segon cop en quinze dies
comentaris