Diada dels avis a Mollerussa amb un dinar amb 400 persones, dins les Festes de Sant Isidori

El programa continua aquest divendres amb el Premi Literari de Novel·la Breu, dissabte amb la Trobada Bastonera i diumenge es tancarà amb la Trobada de Puntaires

foto diada avis mollerussa interior
photo_camera Foto dels guardonats amb una placa commemorativa, familiars i autoritats

La gent gran va estar aquest dijous la protagonista en les Festes de Sant Isidori de Mollerussa amb el tradicional dinar en el qual van participar unes 400 persones i en el marc del qual s’ha fet un reconeixement a aquells veïns i veïnes que han arribat als 95 anys de vida. L’acte va comptar, entre altres autoritats, amb la presència de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; el president del Consell Comarcal, Josep Maria Huguet, i el Bisbe de Solsona, Xavier Novell.

Reconeixement a 12 avis i àvies que enguany compleixen 95 anys

La jornada va començar a dos quarts d’una del migdia amb una eucaristia a l’església parroquial. Posteriorment, es va celebrar el dinar al Pavelló Onze de Setembre, durant el qual es van lliurar diferents guardons i un reconeixement a 12 avis i àvies que enguany compleixen 95 anys, als que s’ha entregat una placa commemorativa, bé personalment o a través d’algun familiar. Abans de començar el dinar, la colla sardanística nascuda l’any passat en el marc del Casal per a la Gent Gran amb motiu de Mollerussa Capital de la Sardana ha fet una demostració. Així mateix, una sessió de ball ha servit com a cloenda a la Diada dels Avis.

&The Band posarà el punt musical a la gala de lliurament del Premi Literari 

Els actes de les Festes de Sant Isidori continuen aquest divendres al Teatre L’Amistat amb la gala de lliurament de la 29a edició del Premi Literari de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa, que serà conduïda per la presentadora de Lleida TV Mariví Chacón i comptarà amb l’acompanyament musical de &The Band, l’orquestra d’adults de l’Escola Municipal de Música

Dissabte, tindrà lloc la 9a Trobada Bastonera a partir de dos quarts de 6 de la tarda a la plaça Major amb la participació de Ball de Bastons del Clot, Bastoners de Gavà, Ball de bastons de l’Espluga de Francolí i la Colla bastonera del Casal Popular L’Arreu, amfitrions i organitzadors de l’encontre. A més i com a novetat, també hi participaran la colla infantil de les Arrels. També dissabte, a les 7 de la tarda a l’Ajuntament, es farà un acte d’agraïment a l’Agrupació Sardanista de Mollerussa amb motiu de la tasca duta a terme durant l’any en què la capital del Pla d’Urgell ha estat Capital de la Sardana. Després, a un quart de 9 del vespre es farà la Missa de vot del poble en honor a Sant Isidori amb la posterior anada en manifestació a la capella del sant per venerar-lo i cantar-li els goigs.

La 20a Trobada de Puntaires espera aplegar prop d'un miler de persones

Les festes tindran el seu punt final diumenge amb la 20a Trobada de Puntaires, que organitza l’Associació de dones Albada i en la que s’espera a partir de les 10 del matí al Pavelló Firal la participació de prop d’un miler de persones. A les 12 del migdia a la plaça del Teatre L’Amistat es farà un vermut popular amb l’actuació del trio Contrapunt mentre que el darrer acte serà a dos quarts de 7 de la tarda al Teatre L’Amistat amb el concert a càrrec de l’Orfeó Renaixença, que servirà també per presentar el CD del 40è aniversari. 

comentaris