21.01.2022 |
Territoris.cat

Els alumnes de l'Ignasi Peraire fan les primeres entrevistes de ràdio

Sintonitza't Ràdio Ignasi Peraire interior
Imatge dels alumnes durant una de les entrevistes que han realitzat pel 'Sintonitza't'
Els alumnes de l'Ignasi Peraire fan les primeres entrevistes de ràdio

Seguint amb el projecte de ràdio Sintonitza't i amb l'ajuda del CRP del Segrià, els alumnes de l’escola Ignasi Peraire han realitzat aquesta setmana entrevistes a diverses personalitats. Ho han fet amb el kit que els ha cedit per uns dies Xtec Ràdio, en el què han pogut entrevistar tres persones d’àmbits diversos.

La primera entreivsta va ser amb Pere Bosch, un pagès amb una estesa trajectòria agrícola, que va explicar com ha evolucionat el conreu a Mollerussa i com va repercutir en l’entorn i la producció de la terra la construcció del canal.

El projecte a l'escola es fa amb la col·laboració de l'emissoria UA1 Lleida Ràdio

FERRETERIA-BARO-MARÇ2018La següent entrevista la van fer a l’alcalde del municipi, Marc Solsona, qui va fer un repàs del concurs dels Vestits de Paper des dels seus inicis, i també ha parlat sobre el canal.

Finalment, la tercera entrevista es va fer a Enric Gràcia, director del museu de Vestits de Paper, qui va explicar com era el concurs en anys anteriors i com ha evolucionat al llarg del temps.

Sintonitza't, un projecte radiofònic per a escoles

El projecte Sintonitza’t, la ràdio a l’escola és fruit d’un acord entre els Serveis Territorials d’Ensenyament i l’emissora UA1 Lleida Ràdio. La proposta, que s’emmarca en programa que el Departament d’Ensenyament va signar amb el Consell de l’Audiovisual de Catalunya, es duu a terme a dotze centres educatius de la província de Lleida. L'escola Ignasi Peraire es va iniciar al projecte durant el febrer amb l'alumnat de 6è de primària.

Els alumnes de l'Ignasi Peraire fan les primeres entrevistes de ràdio
comentaris