Els cibernautes no renuncien a la cita anual amb la Lan Party de Mollerussa

Els bits van començar a circular per la xarxa de la Lan Party el divendres a les sis de la tarda fins a la matinada del dissabte, gestionats pels 212 inscrits en les competicions de League of Legends, Valorant, Hearthstone i Teamfigth Tactics, competicions que van seguir 3.500 espectadors
Edició virtual de la trobada Mollerussa Lan Party @FiraMollerussa
photo_camera Edició virtual de la trobada Mollerussa Lan Party @FiraMollerussa

Fira de Mollerussa i l'associació Lan Party han fet possible que els cibernautes no es perdessin l'oportunitat de participar en la tretzena edició de la convocatòria de la capital del Pla d'Urgell, proposant alternatives tecnològiques en xarxa, prou atractives per a aconseguir 212 participants, i 3.500 espectadors que van general al voltant de 5.000 visualitzacions. El director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure es mostrava satisfet per les dades assolides i haver pogut mantenir la convocatòria amb l'adaptació del seu format.

Edició virtual de la trobada Mollerussa Lan Party @FiraMollerussaL'ens firal i els membres de l'associació Mollerussa Lan Party van optar per la versió virtual de la tradicional trobada, que reunia 700 participants en els Pavellons Firals, per culpa de les restriccions degudes a la crisi sanitària. El responsable de l'associació organitzadora, Eduard Roca explicava que els participants a través de les xarxes socials ha estat molt positiu, aplaudint el fet d'haver pogut gaudir de la trobada així com dels tallers que s'han portat a terme.

Els bits van començar a circular per la xarxa de la Lan Party el divendres a les sis de la tarda fins a la matinada del dissabte, gestionats pels 212 inscrits en les competicions de League of Legends, Valorant, Hearthstone i Teamfigth Tactics. Del total de participants,160 ho feien en els 33 equips que es van inscriure a la parada del Circuito Tormenta - la lliga amateur de League of Legends a Espanya - a la Mollerussa Lan Party i que esdevenia una de les novetats de l'edició d'enguany gràcies a l'aliança establerta amb l'empresa Gamesports Lleida.

Edició virtual de la trobada Mollerussa Lan Party @FiraMollerussaSegons destaques els organitzadors no estava previst atorgar premis en metàl·lic, però finalment, gràcies a la marca de gotes oftàlmicas MIren es va lliurar un premi de 600 euros a l'equip guanyador del Circuito Tormeta. Els participants també van rebre diferents obsequis facilitats per firmes col·laboradores amb la trobada tecnològica mollerussenca.

comentaris