Mollerussa Comercial arrencan la campanya de tardor amb 750 molleuros en premis

La campanya es completarà amb el repartiment a partir del pròxim 23 d’octubre de 1250 tiquets d’aparcament gratuït en zona blava d’una hora de duració per gentilesa del consistori municipal
Presentació de la campanya  Aquí comença una tardor extraordinària @AMollerussa
photo_camera Presentació de la campanya Aquí comença una tardor extraordinària @AMollerussa

Mollerussa Comercial i l’Ajuntament de Mollerussa arranquen aquest divendres una campanya comercial de tardor que es prollongarà fins al 13 de novembre, amb l’objectiu de premiar i fidelitzar la clientela, sent de nou el protagonista el Molleuro, la moneda pròpia amb validesa als establiments adherits a l’entitat de comerciants de la ciutat.

La campanya con sistirà en 5 premis de 50 molleuros i un d’especial de 500 molleuros entre totes persones que facin una compra en els comerços identificats amb un vinil a la porta com a membres de l’associació. La campanya es completarà amb el repartiment a partir del pròxim 23 d’octubre de 1250 tiquets d’aparcament gratuït en zona blava d’una hora de duració per gentilesa del consistori municipal.

La presentació de la campanya “Aquí comença una tardor extraordinària” s’ha fet aquest migdia a l’Ajuntament amb la presència de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, que preveu que aquest any 2021 es tancarà en positiu el balanç comercial pel que fa  a l’obertura i tancament de negocis. En aquest sentit, el president de Mollerussa Comercial, Àlex Català, ha indicat que després d’un any i mig complicat arran de les restriccions de la pandèmia,  a hores d’ara es pot començar a parlar d’una certa “normalitat” pel que fa al sector comercial.

Català ha afegit que els sortejos se celebraran quan finalitzi la campanya, repartint el total de 750 euros entre els participants, i que per participar només cal omplir una butlleta després de fer una compra en algun dels establiments inscrits. També ha explicat que la previsió és poder donar continuïtat a facilitar hores d’aparcament gratuïtes als clients, en aquest cas a càrrec de l’associació, de cara a la campanya de Nadal.

comentaris