Els infants i gent gran que viu sola de Mollerussa rebran una felicitació especial

WhatsApp Image 2020-04-01 at 18.50.26
photo_camera Laura Garralón, membre de la Creu Roja de Mollerussa, felicitant l'aniversari als qui feien anys.

A Mollerussa avui entra en funcionament un nou servei de l’ajuntament: felicitar l'aniversari als nens menors de 12 anys i a persones grans que viuen soles. La iniciativa té per objectiu fer més passadores les mesures de confinament per frenar el coronavirus. El servei el fa la Creu Roja del Pla d'Urgell, que es desplaça als domicilis en qüestió amb un vehicle amb els senyals acústics i lluminosos activats, en col·laboració amb l'ajuntament i la policia local. Aquest dimecres s'ha fet la primera pràctica d'aquest servei, i s'ha arribat fins al domicili de cinc nens que avui complien anys per desitjar-los un feliç aniversari des del carrer des de megafonia.

WhatsApp Image 2020-04-01 at 18.49.13L'equip de la Creu Roja de Mollerussa s'ha desplaçat als domicilis que ho havien sol·licitat per felicitar l'aniversari als qui feien anys.​

Les persones que sol·licitar aquest servei i desitjar-li a algú l'aniversari, hauran d’omplir aquest formulari. Les sol·licituds s’hauran de fer fins a les 15 hores del dia abans en què es demani el servei, que es fa sota la coordinació d'Ajude(M)ollerussa, un servei especial per a les persones que ho necessiten davant la crisi sanitària generada pel coronavirus.

Comentaris