21.01.2022 |
Territoris.cat

Festa homenatge a les discoteques i pubs dels 80 a Mollerussa de la mà de la Colla dels 50

Record històric als emblemàtics Big Ben, Musicland, Look, Epsilon, Babel, Tunnel, Maniquí, Literari, Quartier i Squash

Festa homenatge a les discoteques i pubs dels 80 a Mollerussa de la mà de la Colla dels 50

Recuperar la història de l’oci nocturn de la Mollerussa dels 80 és l’objectiu de la festa que promou la Colla dels 50 pel pròxim 15 d’octubre al Pavelló Firal a partir de les onze de la nit. Així ho han explicat aquest dimarts els representants d’aquest col·lectiu, que s’ha fixat el repte de reunir 3.000 persones vingudes d’arreu de la geografia catalana. La presentació de la festa, a la que ha assistit l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i la regidora de festes, Griselda Soteras, s’ha fet al pub Literari, l’únic dels locals d’oci nocturn d’aquella època que encara està en actiu.

Es farà el dia 15 d'octubre al Pavelló Firal i esperen reunir 3.000 persones d'arreu de Catalunya

La festa estarà organitzada en sis carpes decorades amb elements emblemàtics de cada un dels locals als quals es ret homenatge: Big Ben, Musicland, Look, Epsilon, Babel, Tunnel, Maniquí, Literari, Quartier i Squash. 

Colla del 5'0 festaLa música anirà a càrrec dels DJ Francesc Piedra i de Pablo Osorio que oferiran un repertori amb els diferents estils de l’època. Així mateix, també ha confirmat la seva actuació a la festa d’un dels membres del grup Locomía, el qual va triomfar aquells anys amb la seva peculiar indumentària i els grans ventalls protagonistes de les seves coreografies.

Locomia i DJ amb música de l’època  

Les entrades es poden comprar de forma anticipada per 8 euros a través del web www.mollerussa80.com o bé també a taquilla el dia de la festa per 10 euros, incloent-hi en els dos casos una consumició. Així mateix, a través d’aquesta pàgina web també es pot trobar una llista del hits del moment per poder descarregar i seleccionar la mateixa llista d’èxits, segons han indicat els membres de la Colla dels 50.

Festa homenatge a les discoteques i pubs dels 80 a Mollerussa de la mà de la Colla dels 50
comentaris