La Fira de Clicks del Pla d'Urgell clausura de segona edició amb 2.500 visitants

L'alcalde Francesc Balcells ha mostrat la seva satisfacció, no tan sols per la xifra de visitants sinó també pel fet que els joves del municipi del Pla d'Urgell estiguin capacitats per poder empènyer una iniciativa d'aquesta magnitud, en la que el consistori tan sols actua de tutela
Segona edició de la Fira de Clicks del Pla d'Urgell @JosepAPérez
photo_camera Segona edició de la Fira de Clicks del Pla d'Urgell @JosepAPérez

El col·lectiu Playmopalau tanca aquest diumenge la segona edició de la Fira de Clicks del Pla d'Urgell amb la satisfacció d'haver complert l'objectiu de superar els visitants de la passada edició. Un certamen que es va celebrar sota les restriccions de la pandèmia, i els organitzadors s'havien marcat el repte d'arribar a molts més aficionats al playmobils.

Segona edició de la Fira de Clicks del Pla d'Urgell @JosepAPérezEls membres de Playmopalau Arnau Balcells, Aran Balcells i Joel Solé, acompanyats de l'alcalde del Palau d'Anglesola, Francesc Balcells han presentat el balanç de la segona edició amb el goig d'haver rebut més de 2.500 visitants durant els dos dies de certamen, una xifra que doblava el miler de persones de l'edició anterior. Arnau Bacells explicava que enguany el públic ha pogut veure una dotzena de diorames de grans dimensions, que han confeccionat col·leccionistes procedents de Catalunya i la resta de l'Estat i també han tingut al seu abast botigues d'articles relacionats amb els Clicks.

Segona edició de la Fira de Clicks del Pla d'Urgell @JosepAPérezDurant els dissabte i diumenge també s'han organitzat activitats paral·leles com el concurs de petits diorames, i activitats al voltant del pavelló poliesportiu, així com atraccions infantils, tallers de pinta cares i s'ha estrenat un photocall realitzat per l’humorista català Marcel Abella. En el concurs de petits diorames s'han presentat vint-i-set treballs entre les categories infantil i oberta.

Segona Fira de Cliks del Pla d'Urgell from Territoris.cat on Vimeo.

Com en l'edició anterior, el públic familiar s'ha pogut distreure mentre visitava els diorames buscant els Clicks que no corresponia, els organitzadors col·loquen alguns personatges en els escenaris diferents i els visitants els han de localitzar.

L'alcalde Francesc Balcells ha mostrat la seva satisfacció, no tan sols per la xifra de visitants sinó també pel fet que els joves del municipi del Pla d'Urgell estiguin capacitats per poder empènyer una iniciativa d'aquesta magnitud, en la que el consistori tan sols actua de tutela. Balcells també ha volgut destacar la implicació dels voluntaris del Casalet Adolescent que també han col·laborat en el funcionament del certamen. Tot plegat garanteix, i anima a començar a preparar l'edició del 2022.   

comentaris