Lo Xiringuito de les Piscines i Xarcuteria Porté, guanyen els premis del certamen gastronòmic

De l’ordre de les 3.000 persones van gaudir de la primera edició de Lo Vermutet de la temporada estiu que es va dur a terme aquest diumenge a Mollerussa i que va comptar amb la participació de 15 establiments, que van elaborar 4.000 tapes

Al voltant de 3.000 persones van participar en el primer Lo Vermutet de l'estiu
photo_camera Al voltant de 3.000 persones van participar en el primer Lo Vermutet de l'estiu

La sintonia de jornada electoral i Lo Vermutet han sigut una fórmula d'èxit per aquest esdeveniment que organitza Fira de Mollerussa i en la que hi van participar quinze establiments de la capital del Pla d'Urgell. Al voltant de 3.000 persones van participar en la primera edició d'aquest estiu de la festa popular, en la que es van servir 4.000 tapes, que van anar acompanyades de les respectives canyes, vermut o refrescos.

Lo Vermutet Juny 2016El director de l'ens firal Poldo Segarra va destacar la varietat i qualitat de les tapes que s'oferien, les quals, com ja és tradicional, ha estat valorades per un jurat que ha donat per guanyadores les elaborades per Lo Xiringuito de les Piscines, que s'ha emportat el premi a la millor tapa, i per la Xarcuteria Porté, local que ha obtingut un doble reconeixement, el del jurat a la millor presentació i també el premi a la tapa més popular en ser la primera a acabar-se.

Segarra ha parlat també de la promoció que suposa la iniciativa per als establiments que hi participen, i ha recordat que aquest estiu es tornarà a fer els diumenges 31 de juliol i 18 de setembre, edicions a les quals s'espera augmentar l'oferta i resultats.

Lo Vermutet va servir 4.000 tapes de 15 establiments de MollerussaLa pròxima edició de Lo Vermutet tindrà lloc el diumenge 31 de juliol en el Parc Municipal, un espai molt adient per al públic familiar, i per aquest motiu estan previstes activitats de temàtica infantil.

La sessió d'avui ha estat amenitzada per la música en directe dels grups Sonotone QuartetWalkin' Roots i el Dj DDF, de la Sala One.

A l'edició d'aquest diumenge han participat: Bar del Canal, Pizzeria Breiko, El Cafetó, El nou 19, Floristeria Sanmartí, La Baguettina, Lo Vermutet, Lo Xiringuito de les Piscines, Pastisseria Patet, Pastisseria Sant Isidori, Pastisseria Serra, Rostisseria Salvia, Sala One, Tapin'g i Xarcuteria Porté.

comentaris