Golmés finalitza la urbanització del passeig Mossèn Fidel

El consistori ha destinat una partida de 20.000 euros de fons propis, per l'obra que ha dut a terme la brigada municipal.

Obres de remodelació del passeig Mossèn Fidel de Golmés.
photo_camera Obres de remodelació del passeig Mossèn Fidel de Golmés.

L'Ajuntament de Golmés està finalitzant les obres d'urbanització de la façana del municipi, paral·lela a l'antiga N-II, concretament el passeig que porta per nom Mossèn Fidel, que discorre des de l'entrada del municipi en el passeig de les Magnòlies fins a la cruïlla de la carretera de Vilanova de Bellpuig.

Les obres, que es van iniciar al mes de febrer, les realitzava la brigada municipal, per la qual cosa es van suspendre uns mesos, per la disponibilitat de l'equip de treball municipal, i es van reprendre el mes passat, segons ha explicat l'alcalde de Golmés Jordi Calvís, qui també ha afegit, que es va esperar la millor època per poder adequar la zona verda i les plantes que s'hi han col·locat.

El projecte que té un pressupost de 20.000 euros, adequarà la façana del municipi amb un vial pavimentat de dos carrils, que uneix la rotonda de l'entrada del poble i la carretera de Vilanova de Bellpuig, i zona per a la circulació de vianants, amb una àmplia zona verda, nova il·luminació i mobiliari urbà.

Segons explica l'alcalde Jordi Calvís, calia adequar aquest passeig, tant pel que fa a l'accés des de l'interior del municipi a la N-II, així com per la gran quantitat de veïns que l'utilitzen en les seves sortides a peu. Per altra banda també es millora la imatge de tota la façana del municipi i de la zona de les piscines.

Comentaris