Els escolars del Pla d'Urgell interpretaran l'obra 'Història d'un Regal'

Una iniciativa que forma part del projecte de Dinàmica Educativa que impulsen el Consell Comarcal i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell amb la col·laboració de l'escola Francesc Arenes de Golmés

Bellvís va acollir la passada edició l'activitat Cantem interior
photo_camera Bellvís va acollir la passada edició l'activitat Cantem

El pavelló Salvador Ezquerra de Golmés reunirà aquest diumenge dia 1 de maig, dos quarts d'una del migdia, al voltant de 250 nenes i nenes de cicle mitjà i superior de Primària de les escoles de la comarca, per interpretar l'obra Història d'un regal, acompanyats de la Jove Orquestra de l'Escola Municipal de Música de Mollerussa, sota la direcció de Josep Miquel Mindan. La lletra de l'obra ha estat escrita per Laia Santanach, i la  música de Poire Vallvé.

La narració de la cantata la duran a terme l'alumnat de l'Escola Sant Miquel de Miralcamp, i la presentació anirà càrrec de l'alumnat de 6è de l'Escola Francesc Arenes de Golmés. .

La cantata escolar, ha estat coordinada pel Seminari d'Educació Musical dins del Pla de Formació Permanent del Professorat del Pla d'Urgell, i ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Golmés, la Diputació de Lleida, l'Escola Municipal de Música de Mollerussa i el BBVA CX. 

En l'activitat hi han participat les escoles: Arnau Berenguer del Palau d'Anglesola, Escola El Roser del Poal, Escola El Timó de Sidamon, Escola Minyons d'Urgell de Fondarella, Escola El Sitjar de Linyola, Escola Francesc Arenes de Golmés, Escola Mestre Ignasi Peraire de Mollerussa, Escola Sant Miquel de Miralcamp, Escola Marinada de Vilanova de Bellpuig, Escola Joaquim Palacín de Bellvís, Esc. Mossèn Ton Clavé de Vila-sana, Esc. Ramon Farrerons de Bell-lloc i Escola Les Arrels de Mollerussa.

Amb la programació d'aquesta cantata dins de les Activitats de Dinàmica Educativa Comarcal del Pla d'Urgell, es pretén afavorir l'educació musical a les escoles, intercanviar experiències entre professorat especialista de música com a element formatiu i facilitar el desenvolupament d'un projecte comú amb la cantata.

comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement