04.07.2022 |
Territoris.cat

Jordi Domingo en les xerrades d'Instagram del Centre de Recerques del Pla d’Urgell

El directe el condueix, l'estudiant de periodisme, Jordi Bonilla amb l'assessorament de Daniel Altisent i Jordi Soldevila, qui fou el primer convidat de la secció el passat 15 de maig amb una conversa sobre republicanisme al Pla d'Urgell als segles XIX i XX
Jordi Bonilla i Jordi Soldevila
Jordi Bonilla i Jordi Soldevila
Jordi Domingo en les xerrades d'Instagram del Centre de Recerques del Pla d’Urgell

El sociòleg mollerussenc, professor a la Universitat de Lleida, i membre de Mascançà, Jordi Domingo impartirà aquest divendres a partir de les set de la tarda, i en la xarxa Instagram, una reflexió al voltant de la societat del Pla d'Urgell, posant el focus en els canvis que ha sofert l'entorn durant tot aquest temps i, en conseqüència, les mateixes persones que formem part de la comarca.

IMG-20200526-WA0016Es tracta d'una iniciativa que el Centre de Recerques del Pla d'Urgell Mascançà va engegar fa dues setmanes, a través de la plataforma Instagram, amb la voluntat d'acostar al públic les diferents investigacions que l'entitat porta publicant a la seva revista des de fa una dècada. El projecte es presenta en format de conversa en la qual participen autors i col·laboradors de l'entitat, que tractaran temàtiques d'art, història, política, guerres, o natura entre altres, sempre emmarcades en l'àmbit del Pla d'Urgell.

Les retransmissions tenen una durada d'uns 30 minuts on l'investigador presenta el tema i, un cop acabada la xerrada, es dóna pas a les preguntes que els espectadors poden fer des de les seves cases al xat de la plataforma. El directe el condueix, l'estudiant de periodisme, Jordi Bonilla amb l'assessorament de Daniel Altisent i Jordi Soldevila, qui fou el primer convidat de la secció el passat 15 de maig amb una conversa sobre republicanisme al Pla d'Urgell als segles XIX i XX.

Les retransmissions es diuen a terme cada dos divendres a les set de la tarda en el compte d'Instagram @centrederecerques, en el cas de no poder accedir a la xerrada en directe es pot recuperar en el canal de YouTube.

Jordi Domingo en les xerrades d'Instagram del Centre de Recerques del Pla d’Urgell
comentaris