Jornada Gastronòmica a Sidamon de la mà de l'Associació de Dones

La trobada, que va cloure amb un tast dels plats presentats, va tenir enguany la fruita com a ingredient imprescindible 

sidamon interior
photo_camera Imatge dels plats presentats amb els seus cuiners i cuineres

Sidamon va acollir dissabte passat una nova edició de la Jornada Gastronòmica, activitat organitzada per l'Associació de Dones del municipi en col·laboració amb l'Ajuntament.

La trobada, que es va realitzar a la sala de ball, es convoca de forma anual i es dedica a un producte diferent en cada ocasió. Enguany el tema escollit va ser la fruita. S'hi podia presentar qualsevol plat (amanides, postres, coques...) amb l'única condició que la fruita estigués entre els ingredients.

Les receptes presentades es recullen en un llibre que es reparteix gratuïtament entre els col·laboradors

El programa de la jornada va incloure en primer lloc l'exposició dels plats presentats amb la posterior explicació de la seva elaboració pels cuiners i cuineres. L'Associació Dones recull en un llibre totes les receptes presentades i el reparteix gratuïtament entre totes les persones que hi han col·laborat.

La convocatòria es va cloure amb un berenar sopar per a tothom amb un tast de tots els plats presentats. 

Comentaris