27.11.2022 |

L'Escola Municipal de Música de Mollerussa clou el 8è Curs de música de cambra

El centre de formació musical convoca aquests activitats amb l'objectiu d'integrar el treball musical, fer música de conjunt instrumental i de cambra tant vocals com instrumentals, i conèixer d’una forma molt directa la pràctica de la música de cambra
Estades musicals i curs de cambra de l'EMMM @JosepA.Pérez
Estades musicals i curs de cambra de l'EMMM @JosepA.Pérez
L'Escola Municipal de Música de Mollerussa clou el 8è Curs de música de cambra

Estades musicals i curs de cambra de l'EMMM @JosepA.PérezL'Escola Municipal de Música de Mollerussa (EMMM) ha clausurat aquest divendres les Estades Musicals i el Curs de música de cambra, activitats que s'han dut a terme des del passat 28 de juny, i en les que hi han participat una desena d'infants i joves de 3 a 18 anys. El centre de formació musical convoca aquestes activitats amb l'objectiu d'integrar el treball musical, fer música de conjunt instrumental i de cambra tant vocals com instrumentals, i conèixer d’una forma molt directa la pràctica de la música de cambra.

Estades musicals i curs de cambra de l'EMMM @JosepA.PérezDurant una setmana els joves músics han practicat el cant coral amb acompanyament instrumental i a cappella, i han pogut conèixer un tipus de repertori musical diferent del que es treballa durant el curs a l’escola. Els participants han treballat la pràctica instrumental i vocal mitjançant les classes col·lectives i de música de cambra, el joc, el moviment, els tallers específics i les classes magistrals. En la formació i coordinació de l'activitat hi han participat la totalitat del claustre de professors.

Estades musicals i curs de cambra de l'EMMM @JosepA.PérezLa clausura de les Estades i el Curs de l'Escola Municipal de Música de Mollerussa s'ha dut a terme en la mateixa escola i hi han assistit els familiars i professors, que han pogut gaudir d'una audició en la qual els alumnes han interpretat les peces que han treballat durant les estades i han finalitzat amb una interpretació conjunta.  

L'Escola Municipal de Música de Mollerussa clou el 8è Curs de música de cambra
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement