16.01.2022 |
Territoris.cat

Liciten les obres del gimnàs annex a l'Escola Ignasi Peraire que serà també d'ús públic

En una segona fase es faran els vestidors, magatzems i serveis públics que donaran doble servei al gimnàs i al camp de futbol 7 Cruyff Court

Ignasi Peraire 2014 (9)
Imatge d'arxiu d'una classe del centre escolar
Liciten les obres del gimnàs annex a l'Escola Ignasi Peraire que serà també d'ús públic

L’Ajuntament de Mollerussa ha tret a licitació les obres de construcció del gimnàs annex a l’Escola Mestre Ignasi Peraire per un import total de 194.983 euros (IVA inclòs), una obra que es vol tenir enllestida durant aquest curs escolar i que s’ha pressupostat en dues anualitats per tal de fer-lo possible. L’equipament tindrà les dimensions de pista d’un pavelló, ja que l’objectiu és que pugui donar servei a la ciutadania fora de l’horari escolar i donar sortida així a la demanda d’hores de pista per part de diferents clubs de la ciutat.

L’equipament comptarà amb una pista de 640 metres quadrats

El projecte proposa una construcció aïllada amb forma rectangular, on s’ubicarà una pista de 32x20 metres, reservant un espai entre aquest edifici i el camp de futbol 7 Cruyff Court per tal de poder-hi ubicar en un futur una zona de vestidors, magatzems i serveis públics que pugui ser utilitzat pels usuaris dels dos espais esportius. És per això que a la façana nord-est es deixaran previstes dues obertures per aquesta finalitat, que es realitzarà en una segona fase del projecte més endavant.

Segons la memòria del projecte, el gimnàs, al qual s’accedirà per la façana nord més propera a l’edifici existent de l’escola, tindrà la part inferior conformada per plaques de formigó prefabricat mentre que la part superior, en la qual s’ubicaran obertures per donar llum natural a l’interior, serà de panells de sandvitx de dos colors diferents i disposats en diferents direccions per donar una imatge menys rígida al conjunt. Pel que fa a la coberta, serà amb una estructura lleugera a base de jàsseres peraltades prefabricades de formigó. 

Liciten les obres del gimnàs annex a l'Escola Ignasi Peraire que serà també d'ús públic
comentaris