Marky Ramone lidera el cartell del Mon Amour Summer Festival de Mollerussa

Marky Ramone al cartell de Mon Amour Summer Festival de Mollerussa
photo_camera Marky Ramone al cartell de Mon Amour Summer Festival de Mollerussa

El Mon Amour Summer Festival, que tindrà lloc aquest cap de setmana en el Parc de la Serra de Mollerussa, compta amb Marky Ramone com a líder d'un cartell amb 16 propostes, en el qual també destaca la presència de Boikot i Macaco. La venda d'entrades marxa a bon ritme.

Marky Ramone va ser integrant dels mítics Ramones des de 1978 i és l'únic component viu de la banda novaiorquesa. El músic és membre del Saló de la Fama del Rock i va ser guanyador d'un Grammy per la seva trajectòria. Abans de la seva etapa amb Ramones va ser bateria de la banda de Richard Hell and The Voidoids, amb qui va gravar dos discos, un d'ells el clàssic del punk, Blank Generation.

Marky Ramone_TrashVaudevilleMarc Steven Bell –nom de pila de Marky- va reemplaçar a Tommy Ramone en la bateria de Ramones després que aquest es retirés en 1978. La seva primera participació va ser en el disc Road to ruin -quart del grup- i va tocar en directe per primera vegada el 29 de juny d'aquest mateix any.

Després d'un parèntesi de cinc anys, de 1982 a 1987, que va abandonar Ramones a causa de la seva addicció a l'alcohol, va tornar a integrar-se en les seves files fins a l'últim concert en 1996, després de vuit discos d'estudi, inclòs el de comiat, Adiós amigos!. En el seu directe, que arribará aquest divendres (02.00 hores), al crit de Hey, ho! Let's go! repasará gran part dels clàssics dels Ramones.

El festival reuneix també en viu a Koers, El Pardal Roquer, Fa1Na, Brams, Allioli, Els Amicsdels Arts, Amparanoia, Cesk Freixas, Sense Sal, Xeic!, La Cosa Nostra i els DJ's Monka i Sendo.

Horaris actuacions grups

Comentaris