Miralcamp impulsa programació estable en el Casal Cultural Josep M. Solé i Sabaté

El saxofonista Toni Solà inaugura la programació el 26 de febrer, presentant el darrer treball, que porta per títol The heart of Jazz

El saxofonista Toni Solà actuarà a Miralcamp
photo_camera El saxofonista Toni Solà actuarà a Miralcamp

Joan-Reig-actuarà-acompanyat-de-Sergi-EsteveL'Ajuntament de Miralcamp, amb la voluntat de fomentar l'activitat cultural del municipi ha decidit iniciar una programació estable en el Casal Cultural Josep Maria Solé i Sabaté. Una convocatòria cultural que inaugurarà el saxofonista Toni Solà, el pròxim 26 de febrer. El músic, acompanyat per Gerard Nieto al piano, Ignasi González al contrabaix i Xavi Hinojosa a la bateria, presentarà el darrer treball titulat The heart of Jazz.

La programació continuarà el 8 d'abril amb el duo acústic de Joan Reig i Sergi Esteve, la cartellera Blancaneus de la companyia Campi qui puguisalta al 29 de maig per oferir l'espectacle de la companyia Campi qui pugui, que porta per títol La blancaneu. Tancarà aquest primer cicle el cantautor folk-country, de Roses, Ian Sala, que presenta el seu treball De Can Brigola.

El Casal Municipal de Miralcamp fou construït a cavall dels anys 1957-58. La gent del poble reclamà un local per a tot el poble que fos un punt de trobada. I d’allí se’n potencià les sardanes, el teatre, els pastorets, el cinema i altres activitats.

Ian Sala Actuarà a MiralcampL'any 2001 el Bisbat de Solsona cedeix a favor de l’Ajuntament el casal Municipal de Miralcamp. Al maig del 2005 es declara bé cultural d’interès local, el Casal Municipal de Miralcamp.A continuació se’n fa una remodelació i passa a anomenar-se Casal Cultural Josep Mª Solé i Sabaté.

Des de la seva remodelació, s'ha utilitzat per obres de teatre, concerts, projeccions, i espectacles variats. Actualment té una capacitat per a 200 persones.

comentaris