Mollerussa acollirà el cap de setmana vinent les millors promeses de l’hoquei patins català

Es presenta la nova junta directiva del Club Hoquei Mollerussa, amb David Miró al capdavant

HOQUEI-2 interior
photo_camera La presentació s'ha fet aquest dimarts a l'Ajuntament de Mollerussa

Mollerussa serà l’amfitriona, el cap de setmana vinent, del Campionat de Catalunya d’Hoquei Patins en la seva categoria juvenil, un torneig que enguany celebra la seva 34a edició i que portarà a la capital del Pla d’Urgell les millors promeses de l’hoquei català. 

La competició es desenvoluparà a partir del divendres 29 d’abril a la tarda i acabarà el diumenge 1 de maig amb la gran final, sempre al Pavelló Onze de Setembre. Els organitzadors calculen que durant els tres dies del torneig es mouran prop d’un miler de persones entre els equips i els seus acompanyats i familiars.

La cita comptarà amb equips com el Barça, el Reus, l’Igualada, el Manlleu, el Vendrell, el Caldes i l’Arenys

El torneig comptarà amb la participació dels vuit millors equips catalans de la categoria: el CP Manlleu A i B, el Barça Lassa, el Reus Deportiu, el Vendrell Moritz, l’Arenys de Munt B, l’Igualada A i el Caldes Recam A. 

La cita ha estat presentada aquest dimarts a l’Ajuntament de Mollerussa en un acte en què hi han estat presents l’alcalde, Marc Solsona, i David Miró, president de l’entitat organitzadora, el Club Hoquei Mollerussa, a més d’alguns membres de la junta directiva i del regidor d’Esports de l’Ajuntament, Bernat Díaz.

Solsona ha destacat que l’acte suposava la presentació del torneig però també de la nova junta directiva del club, que amb David Miró al capdavant “enceta una nova etapa plena de reptes però sempre amb la voluntat de dinamitzar l’hoquei a Mollerussa”.

El Club Hoquei Mollerussa és una de les entitats dedicades a aquest esport amb una millor organització de tota la demarcació lleidatana. Ara, amb David Miró i la nova junta al capdavant, buscarà seguir creixent a partir de la base, que és l’eix per on passa el seu futur. Tal com ha explicat el seu president, “busquem la participació de tots els nens, que juguin tots, treballant molt bé amb la base, perquè és la clau de la piràmide del club, que té al cim a l’equip sènior, que juga a Segona Catalana”.

L’entitat compta actualment amb dotze equips masculins i un femení, quatre més dels que tenia la temporada passada. A més, l’estiu vinent tornarà a organitzar, com és tradicional, un campus en què enguany es comptarà amb un dels millors jugadors del món, el barcelonista Marc Gual.

Comentaris