19.01.2022 |
Territoris.cat

Mollerussa recupera l'agenda firal amb la 25a edició d'Expoclàssic

Segon Marc Solsona, la gent tenia ganes de fira, després de sis mesos de pandèmia. També ha destacat la importància que una ciutat com Mollerussa recuperi l'activitat firal, que és una de les seves principals potes econòmiques
L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure
L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure
Mollerussa recupera l'agenda firal amb la 25a edició d'Expoclàssic

Fira de Mollerussa ha recuperat aquest dissabte l'agenda firal amb entusiasme, i precaució al mateix temps, ja que els condicionants de la COVID-19 encara estan latent en l'activitat, i les mesures per evitar els contagis estant en la primera línia de les prioritats. Així i tot Fira de Mollerussa arrencava dissabte, amb la Fira Expoclàssic, en la commemoració del quart de segle de trajectòria.

El certamen s'ha fet en una única jornada al Pavelló Firal, per la previsió de pluja, i s'ha adaptat per seguir les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries. Entre altres, s'ha limitat l'aforament a 400 persones, s'ha marcat un recorregut de sentit únic i s'han instal·lat dispensadors de gel hidroalcohòlic.

Fira Expoclàssic de Mollerussa 2020El director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure, s'ha mostrat molt satisfet de la bona afluència de persones que han visitat el certamen Expoclàssic, així com per l'alta qualitat d'aquest respecte a edicions anteriors. De fet, ha indicat que només en la primera hora de fira s'han registrat 378 visitants.

Expoclàssic ha estat la primera gran fira que es fa a les terres de Lleida després del confinament, fet que estimula l'ens firal per completar el calendari previst per aquest 2020

De fet, l'alcalde de Mollerussa i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, ha dit que la gent tenia ganes de fira, després de sis mesos de pandèmia. També ha destacat la importància que una ciutat com Mollerussa recuperi l'activitat firal, que és una de les seves principals potes econòmiques.

La fira Expoclàssic, que s'havia de celebrar del 9 al 10 de maig, s'ha fet aquest dissabte en un format d'un sol dia i ha comptat amb la participació de 35 expositors d'arreu de Catalunya, el País Valencià i França.

Mollerussa recupera l'agenda firal amb la 25a edició d'Expoclàssic
comentaris