Mollerussa rep els premiats en la campanya del Pla de Barris per a dinamitzar el comerç

La capital del Pla va aportar un premi per a dues persones valorat en 96 euros i consistent en una jornada completa a la ciutat 

pla de barris
photo_camera Imatge de premiats en una passada edició, en la seva visita a Mollerussa

Mollerussa rebrà dissabte vinent una quarantena de premiats en la campanya Barris Antics. Molt per descobrir, molt per oferir i en la qual han participat 32 municipis d’arreu de Catalunya que, a través del Pla de Barris, volen dinamitzar el comerç de proximitat als seus nuclis antics entre visitants d’arreu de Catalunya. Entre els municipis que hi participen, a banda de Mollerussa, de terres lleidatanes també hi ha Balaguer, Cervera, la Pobla de Segur, les Borges Blanques, Lleida i Solsona.

Pel que fa a Mollerussa, el premi per a dues persones que es va aportar a la campanya està valorat en 96 euros i va consistir a passar una jornada completa a la capital del Pla d’Urgell començant per una visita a l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell, 20 molleuros per gastar en comerços de Mollerussa Comercial, un dinar en un restaurant de cuina de proximitat, una visita al Museu de Vestits de Paper i una visita guiada per la fàbrica de vinagres Cal Badia, un establiment centenari que va oferir també un tast de vinagres. A més a més, tots els premiats seran obsequiats també amb un lot de productes locals ofert per la Diputació de Lleida.

Comentaris